Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, χωρίς ντέρμπι η Α1 γυναικών
Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 8η ημέρα του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 ανδρών. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται το Σάββατο στη Λαμία απέναντι στην τοπική ομάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη από τον τοπικό Εθνικό. Εύκολες αποστολές θα έχουν την Κυριακή οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 γυναικών στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.
Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 8η ημέρα του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 ανδρών. Ο ΠΑΟΚ, που μαζί με τον Παναθηναϊκό οδηγούν την κούρσα του βαθμολογικού πίνακα, αγωνίζεται το Σάββατο στη Λαμία απέναντι στην τοπική ομάδα. Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη από τον τοπικό Εθνικό, ενώ ο τρίτος της κατάταξης, Ηρακλής, θα αγωνιστεί το Σάββατο στο κλειστό της Μίκρας απέναντι στον ουραγό Πανελλήνιο.
Εύκολες αποστολές θα έχουν την Κυριακή οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 γυναικών στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ, στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται τον 10ο της κατάταξης Πανελλήνιο, ενώ το Μαρκόπουλο, στο κλειστό της Μίκρας, φιλοξενείται από τον πρωτοτελευταίο του βαθμολογικού πίνακα, Πειραματικό.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Λανουά είναι εκτεθειμένος. Η ουσία είναι ότι στα πλέι οφ τίτλου της Super League έγιναν σημαντικά λάθη κατά του Ολυμπιακού σε τέσσερα ματς των πλέι οφ. Δεν ξανάγιναν τόσα φάλτσα εναντίον μιας ομάδας
Ο Ολυμπιακός το ήθελε και προκρίθηκε, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 17-16 την Μπρέσια και πέρασε οριστικά στο Final Four του LEN Champions League που θα γίνει στη Μάλτα!