
Ανανέωσε ο Αντερσον έως το 2015 στη Μάντσεστερ
Κάτοικος… Ολντ Τράφορντ θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2015 ο Αντερσον, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό. O βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διάρκειας 4,5 χρόνων, λίγο μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έπειτα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αντικαταστάτης του Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα: «Συμφώνησε με τη Μπενφίκα» (pic)
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly
- Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο… Βασιλιάς Ουνάι: Ο διάδοχος του θρόνου πανηγύρισε έξαλλα για το τρόπαιο της Άστον Βίλα (vid, pics)
- Απίστευτo: Ο Νεϊμάρ κλήθηκε στο Μουντιάλ και τραυματίστηκε!
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Ο Κουτλουάι μίλησε για τον Μπαρτζώκα τον ημιτελικό με τη Φενέρ και τη διαχείριση πίεσης στο Final Four
- NBA: Έκαναν το 1-1 οι Θάντερ κόντρα στους Σπερς
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (21/5): Πού θα δείτε play out και Next Gen Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442