Ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ για τον Νάτσο Σκόκο της ΑΕΚ αποκαλύπτει σε δημοσίευμα της Τρίτης η αργεντίνικη ιστοσελίδα «diarioshow.com». Η Ρίβερ τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα Απερτούρα και ξεκίνησε ήδη το σχεδιασμό της για τις επόμενες υποχρεώσεις της, με τον Σκόκο να βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων για να την ενισχύσουν.
Ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ για τον Νάτσο Σκόκο της ΑΕΚ αποκαλύπτει σε δημοσίευμα της Τρίτης η αργεντίνικη ιστοσελίδα «diarioshow.com».
Η Ρίβερ τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα Απερτούρα και ξεκίνησε ήδη το σχεδιασμό της για τις επόμενες υποχρεώσεις της, με τον Σκόκο να βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων για να την ενισχύσουν.
Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, το όνομα του Σκόκο είναι ένα από αυτά που ακούγονται έντονα για τη Ρίβερ Πλέιτ, χωρίς, πάντως, να διευκρινίζεται αν έχουν γίνει κάποιες επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη.
Στο δημοσίευμα τονίζεται πως το όνομα του Σκόκο ακούγεται έντονα σε κύκλους γύρω από την ομάδα, παρότι πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ενωση.
Οπως και να έχει, πάντως, για να αποκτήσει η Ρίβερ τον Σκόκο θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Η επιτυχία του Γιάκομπ Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό, δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο. Θα χρειαστεί τη βοήθεια όλου του συλλόγου, από τον ιδιοκτήτη μέχρι τον πιο χαμηλόβαθμο εργαζόμενο.
Η Τότεναμ νίκησε με 1-0 την Έβερτον και έμεινε στην Premier League σε αντίθεση με τη Γουέστ Χαμ που υποβιβάστηκε παρά το 3-0 επί της Λιντς. Ποιοι πήραν τα τελευταία ευρωπαϊκά εισιτήρια…
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στο «Τ-Center» για τον μεγάλο τελικό της Euroleague δείχνοντας τη στήριξη του στην ομάδα μπάσκετ – Χειροκροτήματα από τον κόσμο