Πρωταθλήτρια Αργεντινής για πέμπτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Εστουντιάντες. Οι «φοιτητές» επικράτησαν 2-0 της Αρσεναλ Σαραντί και κατέκτησαν το τρόπαιο στη διοργνάνωση της «Απερτούρα», στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ουρουγουανός Ερνάν Ροντρίγκο Λόπες πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (74′, 87′).
Η εκρηκτική άνοδος της ACS χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και τα data centers εκτόξευσε την περιουσία του Φλορεντίνο Πέρεθ κοντά στα 5,6 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,