Συνελήφθη στη Σαλαμίνα ένας κατά συρροή ληστής τραπεζών
Έναν 44χρονο που το τελευταίο 20μηνο έχει διαπράξει περισσότερες από 30 ληστείες, συνέλαβαν στη Σαλαμίνα αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής. Ο 44χρονος συνελήφθη για ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην ίδια περιοχή.
Έναν 44χρονο που το τελευταίο 20μηνο έχει διαπράξει περισσότερες από 30 ληστείες, συνέλαβαν στη Σαλαμίνα αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.
Ο 44χρονος συνελήφθη τη Δευτέρα μετά τη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στο νησί. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα χρήματα που αφαίρεσε από την τράπεζα και ένα αεροβόλο πιστόλι.
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μοτοσικλέτα, ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ρούχα για μεταμφίεση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπάφαλο: Τυφλός πρόσφυγας από τη Μιανμάρ πεθαίνει μετά την εγκατάλειψή του από τη Συνοριακή Φρουρά
- Καρδίτσα: Εντοπίστηκε σακούλα με ανθρώπινα οστά σε κάδο του νοσοκομείου
- 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: 252 ντοκιμαντέρ και διεθνείς πρεμιέρες σε 11 μέρες
- Καλογηράτος: Η Capital Clean Energy Carriers έχει οικοδομήσει ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με την ελληνική αγορά
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγόρασε το 25% της Αλμερία
- Βανδαλισμούς σε κάδους απορριμμάτων καταγγέλλει ο Δήμος Λαρισαίων


