
Tέταρτος ο Βολικάκης στo παγκόσμιο κύπελλο ποδηλασίας πίστας
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χρήστος Βολικάκης στο 1ο για τη φετινή χρονιά Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας, που διεξάγεται στη Μελβούρνη.
Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την τέταρτη θέση στο κέιριν, έχασε στις λεπτομέρειες το μετάλλιο και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αγίας Πετρούπολης.
Στο ομαδικό σπριντ οι Σωτήρης Μπρέτας, Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης κατέλαβαν την 17η θέση με χρόνο 46.542.
Στο σπριντ γυναικών η Αγγελική Κουτσονικολή πήρε την 22η θέση και η Δήμητρα Πατάπη την 31η και στο ομαδικό σπριντ οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες κατέλαβαν την 11η θέση με χρόνο 35.464.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442