Δώδεκα ράμματα στον Ομπάμα από αγκωνιά σε αγώνα μπάσκετ
Συμπαίκτης του Μπαράκ Ομπάμα σε παιχνίδι μπάσκετ τραυμάτισε κατά λάθος τον πρόεδρο των ΗΠΑ στα χείλια με αποτέλεσμα να του γίνουν 12 ράμματα. Λεπτομέρεια: Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου διευκρίνισε πως στον Αμερικανό πρόεδρο έγινε τοπική αναισθησία. Σε περίπτωση που η αναισθησία ήταν ολική, θα έπρεπε να αναλάβει προσωρινά ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν.
Συμπαίκτης του Μπαράκ Ομπάμα σε παιχνίδι μπάσκετ τραυμάτισε κατά λάθος τον πρόεδρο των ΗΠΑ στα χείλια με αποτέλεσμα να του γίνουν 12 ράμματα.
Όπως αναφέρει το BBC, o Ομπάμα, δεινός παίκτης του μπάσκετ, χτυπήθηκε στον αγκώνα ενώ έπαιζε το πρωί της Παρασκευής σε στρατιωτική βάση στην Ουάσιγκτον.
Ο Μπαράκ Ομπάμα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του Λευκού Οίκου, χωρίς να υπάρχουν άλλα προβλήματα.
Λεπτομέρεια: Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου διευκρίνισε πως στον Αμερικανό πρόεδρο έγινε τοπική αναισθησία. Σε περίπτωση που η αναισθησία ήταν ολική, θα έπρεπε να αναλάβει προσωρινά ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Σολομός με noodles και λαχανικά
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις δύο επιθέσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
- Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Grand Theft Auto VI: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
- Η κρίση πριν τα πρώτα «άντα»
- Οι Άφλεκ και Ντέιμον «υποκλίθηκαν» στον Ρόμπιν Γουίλιαμς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442