Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον Ρονάλντο Ντεσπέιν με την Καλαμαριά, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε την Πέμπτη, έχει υποστεί εκφύλιση στην έκφυση του τένοντα της αριστερής επιγονατίδας και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας για δύο εβδομάδες.
Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον Ρονάλντο Ντεσπέιν με την Καλαμαριά, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε την Πέμπτη, έχει υποστεί εκφύλιση στην έκφυση του τένοντα της αριστερής επιγονατίδας και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ετσι θα απουσιάσει δυο εβδομάδες και θα χάσει και τα ματς με την ΕΑΠατρών και τη Μπλεντ.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς και ο προπονητής Φλάβιο Γκουλινέλι δήλωσε: «Δεν στεκόμαστε στη νίκη επί της Γιαστρζέμπσκι.
Αυτό το παιχνίδι αποτελεί παρελθόν και είμαστε υποχρεωμένοι να εστιάσουμε όλη την προσοχή μας στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Καλαμαριάς.
Συνεχίζουμε λοιπόν την προσπάθεια που ξεκίνησε μετά την κακή εμφάνιση στο Μαυροβούνιο με στόχο αφενός να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί και αφετέρου να γίνουμε ακόμη καλύτεροι ως ομάδα».
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.