Η Βουλιαγμένη νίκησε τον Εθνικό στο Σούπερ Καπ της Ευρώπης
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ευρώπης! Στον τελικό που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Πειραιά, τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου επικράτησαν 13-5 του κατόχου του LEN Trophy, Εθνικού και πήραν το τρόπαιο, το οποίο είχαν κατακτήσει και πέρσι.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ευρώπης!
Στον τελικό που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Πειραιά, τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου επικράτησαν 13-5 του κατόχου του LEN Trophy, Εθνικού και πήραν το τρόπαιο, το οποίο είχαν κατακτήσει και πέρσι.
Ο Εθνικός, άντεξε μόλις για ένα οκτάλεπτο, όταν και βρέθηκε να προηγείται 2-1.
Η συνέχεια ανήκει αποκλειστικά στις πρωταθλήτριες Ευρώπης, οι οποίες μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία την αναμέτρηση και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη.
Στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την επιλογή του Κιλιάν Εμπαπέ να κάνει διακοπές την στιγμή που οι συμπαίκτες του έχουν το μυαλό τους στους αγώνες.