
Στα 336,807 δισ. ευρώ το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης στο τέλος Σεπτεμβρίου
Στα 336,807 δισ. ευρώ ανήλθε το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης στις 30 Σεπτεμβρίου 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που δόθηκαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα. Στις 30 Ιουνίου 2010 το χρέος ανέρχονταν σε 316,954 δισ. ευρώ. Στο τέλος Σεπτεμβρίου τα ταμειακά διαθέσιμα του ελληνικού δημοσίου έφθαναν στα 11,176 δισ. ευρώ.
Στα 336,807 δισ. ευρώ ανήλθε το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης στις 30 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που δόθηκαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.
Στις 30 Ιουνίου το χρέος ανέρχονταν σε 316,954 δισ. ευρώ. Στο τέλος Σεπτεμβρίου τα ταμειακά διαθέσιμα του ελληνικού δημοσίου έφθαναν στα 11,176 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Απολογείται σήμερα ο 44χρονος – «Δεν περίμενα να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο»
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία
- Η εμπειρία της κίνησης μέσω μιας γλυπτικής ως ενσώματης πράξης
- Διπλός ΕΝΦΙΑ για τα κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης με μια αγκαλιά
- Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια λόγω της κακοκαιρίας
- Υπάρχει το τέλειο τρέξιμο;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442