Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Αήττητη για 17η αγωνιστική έμεινε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Champions League, Κοπεγχάγη, που επικράτησε με 2-1 της Νόρντζελαντ, και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος Δανίας. Η αντίπαλος των «πρασίνων» καθάρισε το παιχνίδι σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 30` ο Κλοντεμίρ άνοιξε το σκορ και δύο λεπτά αργότερα ο Σαντίν έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Γκούτκιαερ στο 75ο λεπτό.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!