
Αιφνιδιαστικός έλεγχος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στα γραφεία της Siemens
Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της Siemens, προχώρησε την Παρασκευή η Επιτροπή Ανταγωνισμού, μετά την επιστολή του προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση, Σήφη Bαλυράκη.
Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της Siemens, προχώρησε την Παρασκευή η Επιτροπή Ανταγωνισμού, μετά την επιστολή του προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση, Σήφη Bαλυράκη.
Η Επιτροπή λειτούργησε αυτεπάγγελτα μετά την επιστολή του κ. Βαλυράκη, η οποία περιείχε τα απαραίτητα νομικά ερείσματα για ενδεχόμενη παραβίαση δικαίου του ανταγωνισμού.
Συγκεκριμένα, η Επιτροπή ερευνά για το ενδεχόμενο δεσπόζουσας θέσης της εταιρείας στις δημόσιες συμβάσεις και στους δημόσιους διαγωνισμούς και στις επεκτάσεις αυτών.
Η Επιτροπή συγκέντρωσε τα στοιχεία που χρήζουν περαιτέρω επεξεργασίας και αυτό το διάστημα διερευνά την υπόθεση, προκειμένου να προχωρεί στη σύνταξη πορίσματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η επιστήμη ξέρει πότε το κλάμα μας ανακουφίζει
- Ο πόλεμος στο Ιράν αλλάζει τις προβλέψεις για την ελληνική οικονομία – Χαμηλώνει ο πήχης για τον ρυθμό ανάπτυξης
- Δεν πάει πουθενά ο Λουίς Ενρίκε: Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν
- Αρκάς: Καλημέρα και Χριστός Ανέστη
- Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη επιστρέφει το καλοκαίρι
- Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις – Αποχώρησε ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – «Κάναμε την τελευταία μας προσφορά»
