Επιστρέφει στις περιοδείες η Έιμι Γουάινχαουζ
Την πρώτη της περιοδεία, από το 2008, θα πραγματοποιήσει τον Ιανουάριο η Έιμι Γουάινχαουζ. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε, μέσω της ιστοσελίδας της, ότι θα δώσει τέσσερις συναυλίες στη Βραζιλία.
Την πρώτη της περιοδεία, από το 2008, θα πραγματοποιήσει τον Ιανουάριο η Έιμι Γουάινχαουζ. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε, μέσω της ιστοσελίδας της, ότι θα δώσει τέσσερις συναυλίες στη Βραζιλία.
Ειδικότερα, θα μετάσχει στο Θερινό Φεστιβάλ Σόουλ και θα εμφανιστεί στις 8, στις 13 και στις 15 Ιανουαρίου σε τρεις διαφορετικές πόλεις της χώρας.
Παράλληλα, στις 11 Ιανουαρίου θα εμφανιστεί στην Arena HSBC, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Σύμφωνα με το BBC, αυτό το διάστημα προετοιμάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά.
Το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «Back to Black» κυκλοφόρησε το 2006, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χανιά: Αναστάτωση σε ξενοδοχείο από φωτιά σε υπόγειο χώρο – Εκκενώθηκε προληπτικά
- ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο: Ορίστηκαν οι τελικοί του Europe Cup ανάμεσα στον δικέφαλο και τους Βάσκους
- Τραμπ: Αρχίζουμε τώρα τη διαδικασία εκκαθάρισης των Στενών του Ορμούζ
- Διαψεύδουν τον Τραμπ οι υπηρεσίες του: Το Ιράν έχει ακόμα χιλιάδες πυραύλους – «Θα ανασυστήσουν το οπλοστάσιο»
- LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία
- Πάτρα: Παραδόθηκε στην Αστυνομία 32χρονος για το αιματηρό περιστατικό στο Σούλι – Αναζητούνται άλλα δύο άτομα
- Μόναχο: Με Μαροζάν στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς
- Ευγενία Σαμαρά: Το μαγευτικό ταξίδι της στην Ισλανδία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Ακίνητα: Έκρηξη τιμών σε Ελλάδα και Ευρώπη [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/04/akinita1-e1727899707686-1024x684-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442