Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων που υλοποιούνται στο Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής πρόκειται να ξεκινήσει νέο εργαστήρι κεραμικής για παιδιά (5-12 ετών) στις 28 Νοεμβρίου 2010. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου τα παιδιά θα εξοικειωθούν με την κατασκευή, τη διακόσμηση, το ψήσιμο και την εφυάλωση χριστουγεννιάτικων κατασκευών από πηλό, όπως στολιδιών για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, […]
Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων που υλοποιούνται στο Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής πρόκειται να ξεκινήσει νέο εργαστήρι κεραμικής για παιδιά (5-12 ετών) στις 28 Νοεμβρίου 2010.
Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου τα παιδιά θα εξοικειωθούν με την κατασκευή, τη διακόσμηση, το ψήσιμο και την εφυάλωση χριστουγεννιάτικων κατασκευών από πηλό, όπως στολιδιών για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ροδιών, καραβιών, βάζοντας την προσωπική τους πινελιά.
Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις δίωρες συναντήσεις: – Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 – Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010 – Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 – Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010
Ώρες μαθημάτων: 11:00 – 13:00 Κόστος συμμετοχής: 70,00 ευρώ Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210-3318491-5. Εξαιτίας των περιορισμένων θέσεων κρίνεται απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο εργαστήρι.
Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής Μελιδώνη 4-6 και Αγίων Ασωμάτων, Κεραμεικός www.potterymuseum.gr
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.