Συνεχίζει να… τρέχει ο Γκεμπρεσελασιέ, άλλαξε την απόφασή του
Λίγες μόνο ημέρες κράτησε η απόφαση του Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ να κρεμάσει τα σπάικ του, αφού τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να τρέχει στους δρόμους αντοχής.
Λίγες μόνο ημέρες κράτησε η απόφαση του Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ να κρεμάσει τα σπάικ του, αφού τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να τρέχει στους δρόμους αντοχής.
«Πήρα κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Το τρέξιμο είναι μέσα στο αίμα μου και αποφάσισα να συνεχίσω τους αγώνες» έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο Αιθίοπας αθλητής, «χρυσός» Ολυμπιονίκης των 10.000μ και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο.
Στις 7 Νοεμβρίου, σε μία συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια που έκανε στο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, όταν εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού, ανακοίνωσε ότι σταματά.
«Η δήλωσή μου στη Νέα Υόρκη ήταν η πρώτη αντίδραση που είχα έπειτα από έναν απογοητευτικό αγώνα. Όταν το γόνατό μου θα είναι και πάλι καλά θα ξεκινήσω προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα» είπε ο 37χρονος θρύλος των μεγάλων αποστάσεων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Q&A του Μπλόσομγκεϊμ για Ολυμπιακό, Φουρνιέ – Βεζένκοφ και… Μπόλντγουιν (pics)
- Βενετία: Η στιγμή που ταχύπλοο συγκρούεται με γόνδολες – Στο νερό τουρίστες
- Κακοκαιρία: Σφυροκόπημα στη Δυτική Ελλάδα – Εκτεταμένες πλημμύρες και κλειστοί δρόμοι λόγω κατολισθήσεων
- Απαγορευτικό απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων – Δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
- Super League: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται στην Τούμπα, must win παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό
- Έρευνα: Ποιους ελληνικούς προορισμούς επιλέγουν οι τουρίστες εκτός Ευρώπης (πίνακες)



