Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοδιοικητικό το κριτήριο της ψήφου, το μήνυμα του πρωθυπουργού

Αυτοδιοικητικό το κριτήριο της ψήφου, το μήνυμα του πρωθυπουργού

Το μήνυμα ότι η ψήφος των πολιτών αυτήν την Κυριακή θα πρέπει να έχει κυρίως αυτοδιοικητικά κριτήρια έστειλε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις 12:00 στη Ν.Ερυθραία ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου. Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τους πιο ικανούς δήμαρχους και περιφερειάρχες, ώστε να δώσουν δύναμη στον νέο θεσμό του Καλλικράτη που αποτελεί τομή για την αντιμετώπιση του πελατειακού και συγκεντρωτικού κράτους τόνισε.

Το μήνυμα ότι η ψήφος των πολιτών αυτήν την Κυριακή θα πρέπει να έχει κυρίως αυτοδιοικητικά κριτήρια έστειλε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις 12:00 στη Ν.Ερυθραία ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου.

Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τους πιο ικανούς δήμαρχους και περιφερειάρχες, ώστε να δώσουν δύναμη στον νέο θεσμό του Καλλικράτη που αποτελεί τομή για την αντιμετώπιση του πελατειακού και συγκεντρωτικού κράτους, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Παπανδρέου επισήμανε ότι ο Καλλικράτης αποτελεί τη μεγαλύτερη αλλαγή στο χώρο της αυτοδιοίκησης και υπόσχεση απέναντι σε ένα χρόνιο και μεγάλο πρόβλημα, δηλαδή το συγκεντρωτικό και πελατειακό κράτος, που ήταν πάντα μακριά από το λαό και τις ανάγκες του.

Δίνουμε δύναμη στον πολίτη, οι υπηρεσίες έρχονται πιο κοντά και απελευθερώνουμε παραγωγικές δυνάμεις, επισήμανε ο πρωθυπουργός.

Ο Καλλικράτης αποτελεί βασικό θεμέλιο για να αντιμετωπίσουμε την κρίση, κάθε είδους επιτήρηση και δουλεία, να βγούμε από αυτά με τις δικές μας δυνάμεις, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι θα προχωρήσουν οι αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα και σε αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση θα βρίσκεται κοντά στους νέους δήμαρχους και περιφερειάρχες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024