Κινέζος επιχείρησε να μπει στον Καναδά μεταμφιεσμένος σε υπερήλικα
Με εξαιρετικά προσεγμένη μεταμφίεση προσπάθησε να μπει παράνομα στον Καναδά νεαρός άνδρας από τη Κίνα αλλά το σχέδιο του δεν είχε επιτυχία καθώς τον εντόπισαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο.
Με εξαιρετικά προσεγμένη μεταμφίεση προσπάθησε να μπει παράνομα στον Καναδά νεαρός άνδρας από τη Κίνα αλλά το σχέδιο του δεν είχε επιτυχία καθώς τον εντόπισαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο.
Ο νεαρός φορώντας μία πολύ πειστική μάσκα από σιλικόνη που του έδινε όψη ηλικιωμένου άνδρα επιβιβάστηκε σε πτήση στο Χονγκ Κονγκ για το Βανκούβερ του Καναδά στις 29 Οκτωβρίου.
Εκεί όμως οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας ασφάλειας των συνόρων ανακάλυψαν την «απίστευτη περίπτωση» μεταμφίεσης, όπως την χαρακτήρισαν οι ίδιοι, μετά από πληροφορίες που είχαν.
Τα χέρια του, γράφει το CNN, έμοιαζαν νεανικά και αυτό μπορεί να τον πρόδωσε, παρά το ότι προσπαθούσε να συμπεριφέρεται σαν γέρος..
Ο νέος ζήτησε άσυλο. Στην κατοχή του βρέθηκαν τρεις αποσκευές που περιείχαν εκτός από προσωπικά είδη και ολόκληρο το σετ μεταμφίεσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κερασάκι στην τούρτα είναι ο Παναγόπουλος;


