Επετεύχθη «ιστορική» συμφιλίωση μεταξύ Ζιντάν και Ματεράτσι
Στην αρχή μια μικρή αμηχανία και στη συνέχεια η αγκαλιά: η ειρήνη επιτεύχθηκε ανάμεσα στον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Μάρκο Ματεράτσι, τουλάχιστον σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca» και το ραδιοφωνικό σταθμό «RMC».
Στην αρχή μια μικρή αμηχανία και στη συνέχεια η αγκαλιά: η ειρήνη επιτεύχθηκε ανάμεσα στον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Μάρκο Ματεράτσι, τουλάχιστον σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca» και το ραδιοφωνικό σταθμό «RMC».
Έπρεπε να περάσουν περισσότερα από τέσσερα χρόνια, μετά τη «διάσημη» κουτουλιά του «Ζιζού» στον Ματεράτσι, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006, προκειμένου να συμφιλιωθούν οι δύο άνδρες, οι οποίοι συναντήθηκαν την Τετάρτη τυχαία στο Μιλάνο.
Ο Ματεράτσι πήγε να επισκεφτεί τον Ζοζέ Μουρίνιο στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η Ρεάλ Μαδρίτης, για τον αγώνα της με τη Μίλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί συνάντησε τον Ζιντάν, ο οποίος συνόδευε τον πρόεδρο των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς είναι σύμβουλός του.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.
Άκης Στρατόπουλος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας