Ο Ρούμπεν Ντε λα Ρεντ αποφάσισε να «κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του» σε ηλικία 25 ετών, όπως αναφέρει η «Marca», εξαιτίας του προβλήματος με την καρδιά του.
Η ισπανική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο παίκτης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία μιάς από τις ομάδες των τμημάτων υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης και πως θα αναλάβει από την επόμενη εβδομάδα τα νέα καθήκοντά του.
Ο 25χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας στο EURO 2008, παραμένει εκτός αγώνων από τον Οκτώβριο του 2008, όταν κατέρρευσε στη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με την (ομάδα Γ’ κατηγορίας) Ουνιόν Ιρούν.
Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά και οι γιατροί του έχουν συστήσει να μην αγωνιστεί ξανά.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
LIVE: Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης για την 34η αγωνιστική της La Liga.
LIVE: Παναιτωλικός – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Κηφισιά για την 6η αγωνιστική των playout της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.