Ο παραλογισμός της τρομοκρατίας υπονομεύει την εθνική προσπάθεια για ανόρθωση, τονίζει ο Κ.Παπούλιας
Παρέμβαση στο θέμα της τρομοκρατίας έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, υπογραμμίζοντας ότι ο παραλογισμός τέτοιων πράξεων μπορεί να απειλήσει την επώδυνη προσπάθεια της χώρας για σταθεροποίηση της οικονομίας και αναβάθμιση της διεθνούς εικόνας της. Ο κ. Παπούλιας καλεί τις πολιτικές δυνάμεις σε συνεννόηση.
Παρέμβαση στο θέμα της τρομοκρατίας έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, υπογραμμίζοντας ότι ο παραλογισμός τέτοιων πράξεων μπορεί να απειλήσει την επώδυνη προσπάθεια της χώρας για σταθεροποίηση της οικονομίας και αναβάθμιση της διεθνούς εικόνας της. Ο κ. Παπούλιας καλεί τις πολιτικές δυνάμεις σε συνεννόηση.
Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου:
«Τις τελευταίες μέρες διαπιστώσαμε πώς ο παραλογισμός της τρομοκρατίας μπορεί να απειλήσει την επώδυνη προσπάθεια της χώρας μας για σταθεροποίηση της οικονομίας και αναβάθμιση της διεθνούς εικόνας της.
» Η καταδίκη κάθε είδους βίας είναι αυτονόητη και ισχυρή. Όπως επίσης αυτονόητη και ισχυρή θα πρέπει να είναι η συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων στα θέματα που υπερβαίνουν τις κομματικές διαχωριστικές γραμμές.
» Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συνέβαλαν στην αποτροπή τρομοκρατικών επιθέσεων και να εκφράσω τη βεβαιότητά μου ότι η ελληνική πολιτεία είναι σε θέση να υπερασπιστεί το δημοκρατικό κεκτημένο και να εμπεδώσει κανόνες ασφάλειας για τους πολίτες.
» Καλώ όλους να αναλογιστούν πόσο εύκολο είναι στις μέρες μας ένας αστάθμητος παράγοντας να προκαλέσει δραματικές συνέπειες σε μία συγκυρία κρίσιμη για το μέλλον της πατρίδας μας.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άνοιξε η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιες οφειλές υπάγονται, πώς υποβάλλονται οι αιτήσεις
- Greece Extends Deadlines for Home Energy Upgrade Schemes
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Μύκονος: Γιωτ των 220 εκατομμυρίων ευρώ αγκυροβόλησε στην Ψαρρού – Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- Λίβανος: Στην Ουάσινγκτον ο πρόεδρος Αούν – Θα συναντηθεί με τον Τραμπ
- Δούρου στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Θα πάμε στις εκλογές είτε με ενωτικό ψηφοδέλτιο με όσους θέλουν, είτε αυτόνομα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442