
«Ό,τι έχει πει ο πρωθυπουργός για τις εκλογές, το εννοεί» δηλώνει ο Γ.Ραγκούσης
Βέβαιος ότι οι πολίτες δεν θα δώσουν τη δυνατότητα στον Α.Σαμαρά να αμφισβητήσει τη νομιμοποίηση της κυβέρνησης, εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τον μηχανισμό των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο κ. Ραγκούσης, επανέλαβε ότι για το ίδιο θέμα έχει τοποθετηθεί ήδη ο Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας: «ό,τι έχει πει ο πρωθυπουργός, το εννοεί».
Βέβαιος ότι οι πολίτες δεν θα δώσουν τη δυνατότητα στον Α.Σαμαρά να αμφισβητήσει τη νομιμοποίηση της κυβέρνησης, εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών
«Το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου ο ελληνικός λαός δεν θα δώσει τη δυνατότητα στον Αντώνη Σαμαρά να αμφισβητήσει τη νομιμοποίηση της κυβέρνησης, δηλαδή να θέσει υπό αμφισβήτηση την πορεία διάσωσης αλλά και ανόρθωσης της χώρας» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Ραγκούσης, επανέλαβε ότι για το ίδιο θέμα έχει τοποθετηθεί ήδη ο Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας: «ό,τι έχει πει ο πρωθυπουργός, το εννοεί».
Ο υπουργός έγινε δεκτός από τον Κάρολο Παπούλια, προκειμένου να τον ενημερώσει για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του μηχανισμού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης και 14ης Νοεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- «Κιβωτός του Κόσμου»: Να κάτσουν στο εδώλιο ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα για οικονομικά αδικήματα ζητά ο εισαγγελέας
- «Έκλεισε» η 2η σεζόν του Χάρι Πότερ προτού κάνει πρεμιέρα η πρώτη
- Σάλος στη Γερμανία για τον Ζοάο Πινιέιρο: «Σκάνδαλο στο Μόναχο»
- Άνδρος: Στα 40 μέτρα το ναυάγιο «Corsage C» – Σήμερα η επιχείρηση ειδικών συνεργείων δυτών
- Ασπρόπυργος: Τραυματισμός 12χρονου που επέβαινε σε πατίνι – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

