Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή και την Δευτέρα λόγω των εκλογών
Δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω της διενέργειας των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με εγκύκλιο που έστειλε σε όλα τα σχολεία, το υπουργείο Παιδείας.
Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, λόγω της διενέργειας των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με εγκύκλιο που έστειλε σε όλα τα σχολεία, το υπουργείο Παιδείας.
Επίσης, σε όσες περιφέρειες ή δήμους επαναληφθεί η ψηφοφορία, για την εκλογή των αιρετών περιφερειακών αρχών στις 14 Νοεμβρίου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου αντίστοιχα.
Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία και στις 3 Νοεμβρίου, λόγω των εκλογών των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: Νυχτερινή εμφάνιση της Ματσάδο στο Οσλο – Η επιτροπή Νόμπελ καλεί τον Μαδούρο να «αποσυρθεί»
- Καραϊβική: «Πολύ ανήσυχη» η κυβέρνηση της Ουρουγουάης για την κλιμάκωση των εντάσεων στην περιοχή
- Ο Τραμπ θέλει να εξασφαλιστεί ότι το τηλεοπτικό δίκτυο CNN θα αλλάξει ιδιοκτήτη
- Βενεζουέλα: «Θρασεία κλοπή και ενέργεια διεθνούς πειρατείας» το ρεσάλτο των ΗΠΑ
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά