«Λογική και σοβαρότητα» για να βγούμε από την κρίση, ζήτησε ο Γ.Καρατζαφέρης
Έκκληση στον πολιτικό κόσμο για «λογική και σοβαρότητα» προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση, απηύθυνε από το ακριτικό Καστελόριζο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Έκκληση στον πολιτικό κόσμο για «λογική και σοβαρότητα» προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση, απηύθυνε από το ακριτικό Καστελόριζο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Από το σημείο όπου έκανε την δήλωση πριν από έξι μήνες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου -με την οποία γνωστοποιούσε την εμπλοκή του ΔΝΤ και της ΕΕ στην ελληνική οικονομία- ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού τον οποίο κατηγόρησε ότι κάλεσε την τρόικα να έλθει στην Ελλάδα.
«Από αυτό το σημείο, έξι μήνες μετά, κάνω έκκληση για λογική και σοβαρότητα στον πολιτικό κόσμο, για να δούμε πως μπορούμε να βγάλουμε το έθνος από την κρίση και να διώξουμε την τρόικα», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.
Ο Γ.Καρατζαφέρης επισκέφθηκε το Καστελόριζο ανταποκρινόμενος στο αίτημα των μαθητών της Σαντραπείου σχολής στο ακριτικό νησί για αποστολή σχολικού υλικού και ενός υπολογιστή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα