Παρωδία και στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός νίκησε 108-61 τους… πέντε του ΠΑΟΚ
Ο πλήρης Παναθηναϊκός έπαιξε απέναντι στον ΠΑΟΚ των 5 παικτών (λόγω απεργίας) και νίκησε εύκολα με 108-61 υπό το βλέμμα 1.000 θεατών. Αυτή ήταν η εικόνα του πρώτου εντός έδρας αγώνα του «τριφυλλιού» και του τρίτου χρονικά αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Α1. Εικόνα ντροπής και απογοήτευσης, με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να κάνει μία δυνατή προπόνηση εν όψει Ευρωλίγκα βγάζοντας τη... γλώσσα των Μάρσαλ, Γκετσέφσκι, Γκρέι, ΜακΓκραθ και Σιμς.
Ο πλήρης Παναθηναϊκός έπαιξε απέναντι στον ΠΑΟΚ των 5 παικτών (λόγω απεργίας) και νίκησε εύκολα με 108-61 υπό το βλέμμα 1.000 θεατών. Αυτή ήταν η εικόνα του πρώτου εντός έδρας αγώνα του «τριφυλλιού» και του τρίτου χρονικά αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Α1. Εικόνα ντροπής και απογοήτευσης, με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να κάνει μία δυνατή προπόνηση εν όψει Ευρωλίγκα βγάζοντας τη… γλώσσα των Μάρσαλ, Γκετσέφσκι, Γκρέι, ΜακΓκραθ και Σιμς.
Όπως γίνεται αντιληπτό και από το τελικό σκορ τα πολλά λόγια είναι περιττά. Ο Παναθηναϊκός επέβαλε το ρυθμό από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ξεφεύγοντας αρχικά με 8-0 χάρη σε καλάθι του Περπέρογλου και στη συνέχεια έκλεισε την πρώτη περίοδο με προβάδισμα 13 πόντων (27-14, 10’).
Η διαφορά αυξανόταν με γεωμετρική πρόοδο, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να αδυνατεί να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή, καθώς δεν είχε στη διάθεση ούτε έναν αναπληρωματικό! Ως εκ τούτου η τιμή της έφτασε στο +32 με το τέλος του ημιχρόνου (54-22).
Η συνέχεια ήταν ανάλογη. Ο Ομπράντοβιτς άδραξε την ευκαιρία και μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του. Αυτοί, ανταποκρίθηκαν άριστα στα όσα τους ζήτησε, όμως κακά τα ψέματα στο παρκέ δεν είχαν αντίπαλο.
Το σκορ της τρίτης περιόδου οδηγήθηκε στο 84-37, ένα σκορ που δεν αρμόζει στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά πληγώνει σαφώς περισσότερο το ελληνικό μπάσκετ. Το παιχνίδι τελείωσε στο υπέρ και μαζί το βάναυσο βασανιστήριο για το ταλαίπωρο το άθλημα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.
Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να σκοράρει στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Έβερτον στο πρώτο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».
LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2 HD.