Επίθεση Τσίπρα στον πρωθυπουργό για προεκλογικές «αόριστες παροχές»
Βολές εναντίον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, την Παρασκευή, κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ στην Ομόνοια, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Αλέξη Μητρόπουλο. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο κ. Παπανδρέου έβαλε τον προεκλογικό του μανδύα, εξαγγέλοντας αόριστες παροχές, ενώ επισήμανε ότι το δίλημμα των εκλογών κατά τον πρωθυπουργό φαίνεται να είναι «Σγουρός ή χρεοκοπία».
Βολές εναντίον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, την Παρασκευή, κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ στην Ομόνοια, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Αλέξη Μητρόπουλο.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο κ. Παπανδρέου έβαλε τον προεκλογικό του μανδύα, εξαγγέλοντας αόριστες παροχές, ενώ επισήμανε ότι το δίλημμα των εκλογών κατά τον πρωθυπουργό φαίνεται να είναι «Σγουρός ή χρεοκοπία».
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε: «Την ίδια στιγμή που η κοινωνία βουλιάζει, οι κοινωνικές υπηρεσίες είναι υπό διάλυση, το ασφαλιστικό έχει καταρρακωθεί, ο πρωθυπουργός, δυο βδομάδες πριν τις εκλογές, θυμάται να βάλει τον προεκλογικό του μανδύα. Τα κάνει όμως χειρότερα. Εξαγγέλλει αόριστες παροχές, χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία, την ίδια στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι έρχονται νέα μέτρα μετά τις εκλογές.
»Το πιο οξύμωρο όμως είναι ότι χθες ο πρωθυπουργός μας είπε ότι το δίλημμα των εκλογών είναι σωτηρία της χώρας ή χρεοκοπία. Ούτε λίγο ούτε πολύ δηλαδή μας είπε ότι αν δεν ψηφίσουμε τον κ. Σγουρό θα χρεοκοπήσει η χώρα. Είναι συνάμα αστείο και τραγικό.
»Η χώρα όντως χρειάζεται να σταθεί στα πόδια της. Οι πολίτες πρέπει να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη. Ένα μήνυμα αντίστασης, ελπίδας και προοπτικής. Να πουν όχι στο μνημόνιο, να αμφισβητήσουν την κυρίαρχη πολιτική, να στηρίξουν την υποψηφιότητα που φέρνει η συνάντηση των δυνάμεων της αριστεράς και του σοσιαλιστικού χώρου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσικά drones και πύραυλοι έπληξαν σιδηροδρομικό κόμβο κοντά στο Κίεβο, λέει η Ουκρανία
- Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μέγαρα, Ανατολική Μάνη, Ευρώτας και δύο κοινότητες στον Δήμο Μάνδρας
- Κρις Πρατ: Πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον κρυμμένο τάφο του Αγίου Πέτρου
- LIVE: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή για να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης