
Επιλεγμένες ταινίες και ντοκιμαντέρ στο 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Νέας Υόρκης
Επιλεγμένες ταινίες και αξιόλογα ντοκιμαντέρ θα προβληθούν στο πλαίσιο του 4ου ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Νέας Υόρκης, το οποίο ξεκινά την Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Μεταξύ των ταινιών που θα προβληθούν είναι οι παραγωγές «Μαύρο Λιβάδι», «Κυνόδοντας», «Ακαδημία Πλάτωνος», «Στρέλλα» και «Ψυχή Βαθιά».
Επιλεγμένες ταινίες και αξιόλογα ντοκιμαντέρ θα προβληθούν στο πλαίσιο του 4ου ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Νέας Υόρκης, το οποίο ξεκινά την Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.
Οι προβολές θα γίνουν σε τέσσερις κινηματογραφικές αίθουσες στο Μανχάταν και την Αστόρια, ενώ πριν από ορισμένες προβολές θα μιλήσουν κριτικοί κινηματογράφου και καθηγητές πανεπιστημίων.
Το φετινό φεστιβάλ περιλαμβάνει τις ταινίες: «Μαύρο Λιβάδι», «Ο Διαχειριστής», «Κυνόδοντας», «Τέσσερα μαύρα κοστούμια», «Νήσος», «Ακαδημία Πλάτωνος», «Στρέλλα» και «Ψυχή Βαθιά».
Επίσης, θα προβληθούν τα ντοκιμαντέρ: «Κολοσσοί της Αγάπης», «Αμέρικα, Αμέρικα» και «Σκοτεινή Οδύσσεια».
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με τη στήριξη φορέων από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Άγιαξ – Ολυμπιακός
- Η μεγάλη ρευστοποίηση: Από την κρίση του ΣΥΡΙΖΑ στα κόμματα υπό εξαφάνιση
- Φλώρινα: Συνελήφθη 68χρονος με πάνω από 55 κιλά κάνναβης σε ΙΧ αυτοκίνητο
- Ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσα σε Κίνα και Ευρώπη είναι αναπόφευκτος – Για να διασωθεί η ευρωπαϊκή βιομηχανία
- Η καθημερινότητα σε υψηλές θερμοκρασίες – Πώς είναι η ζωή σε μία από τις πιο ζεστές πόλεις του κόσμου
- CIA: Όταν οι πράκτορές της θύμιζαν Monty Python και όχι Τζέιμς Μποντ







