WRC – Ράλι Ισπανίας 2010, 3η ΕΔ: Προβάδισμα του S. Loeb
Στην κορυφή της γενικής κατάταξης βρίσκεται ο Γάλλος πρωταθλητής μετά το πρώτο πρωινό του αγώνα της Καταλονίας, με τους S. Ogier και J.M. Latvala να τον ακολουθούν στα 12-13 δευτερόλεπτα.
Κερδίζοντας δύο από τις τρεις εναρκτήριες Ειδικές Διαδρομές του Ράλι Ισπανίας, ο Sebastien Loeb (Citroen) πήρε το προβάδισμα στο μέσον της πρώτης ημέρας του 12ου αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.
Ο φετινός αγώνας της Καταλονίας είναι μεικτός – περιλαμβάνει και χωμάτινες και ασφάλτινες Ειδικές. Το πρώτο πρωί οι Ειδικές ήταν κυρίως χωμάτινες, με ορισμένα ασφάλτινα σημεία. Παρότι ο Γάλλος πρωταθλητής εκκινεί πρώτος, δεν έχει χάσει χρόνο καθαρίζοντας το δρόμο.
Τον πρωτοπόρο ακολουθούν ο Sebastien Ogier (Citroen Junior) με διαφορά 12 δευτ. και ο Jari Matti Latvala (Ford) ένα δευτερόλεπτο πιο πίσω. Ο Petter Solberg έχασε πολύ χρόνο στην πρώτη Ειδική και βρίσκεται 24 δευτ. μακριά, παρότι ο Νορβηγός κέρδισε την πλήρως χωμάτινη δεύτερη Ειδική της ημέρας.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.