Alpha Trust Ανδρομέδα: Ζημιές 4,4 εκατ. ευρώ στο 9μηνο
Ζημιές μετά από φόρους, ύψους 4,4 εκατ. έναντι κερδών, μετά από φόρους, ύψους 6,6 εκατ. ευρώ το 9μηνο του 2009 σημείωσε η Alpha Trust Ανδρομέδα.
Τα ακαθάριστα έσοδα της εταιρείας ανήλθαν συνολικά σε -2,96 εκατ. ευρώ περίπου και προέρχονται από ζημιές από αγοραπωλησίες χρεογράφων, ποσού 4,24 εκατ. ευρώ και κέρδη από προσόδους χαρτοφυλακίου, ποσού περίπου 1,28 εκατομμυρίων ευρώ. Η εσωτερική αξία της μετοχής της εταιρείας, στο τέλος του 9μηνου, ανήλθε σε 1,74 ευρώ και η χρηματιστηριακή τιμή της σε 0,94 ευρώ. Διαπραγματευόταν δηλαδή σε dis-count -45,98%.
Το ενεργητικό στο τέλος του 9μηνου, ανήλθε σε 47,90 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας μείωση κατά 8,32% από την αρχή της χρήσης. Το χαρτοφυλάκιο σε τρέχουσες τιμές περιλαμβανομένων και των ιδίων μετοχών, ήταν επενδεδυμένο κατά περίπου 67,67% σε μετοχές (από το οποίο 42,99% στο εσωτερικό και 24,68% εκτός Ελλάδας), κατά 17,11% σε ομόλογα, κατά 4,67% σε διαθέσιμα και κατά 10,55% σε funds εξωτερικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ΕΕ… κοπιάρει τους Κινέζους για να γίνει υπερδύναμη
- «Οι πάντες διατρέχουν κίνδυνο»: Ο συγγραφέας Ρούσντι προειδοποιεί εναντίον της πολιτικής βίας στις ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Η αποδοχή της πολιτικής Τραμπ στο μεταναστευτικό υποχωρεί σε ιστορικό χαμηλό
- Πεζέσκιαν: Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη καθοδηγούνται από την απληστία για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο του Ιράν
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ προχωρούν σε στοχευμένους δασμούς στη Νότια Κορέα
- Αυτοκίνητο: Η Γερμανία επαναφέρει την επιδότηση 3 δισ. ευρώ για τα ηλεκτρικά οχήματα


