Στα ρηχά ο Πανιώνιος, στα βαθιά Βουλιαγμένη, ΠΑΟΚ και ΝΟ Πατρών
Ο Πανιώνιος έχει τις περισσότερες ελπίδες από όλες τις ελληνικές ομάδες προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του στο LEN Trophy, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της LEN στο Λουξεμβούργο. Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τη Βουλιαγμένη, τον ΠΑΟΚ και τον ΝΟ Πατρών.
Ο Πανιώνιος έχει τις περισσότερες ελπίδες από όλες τις ελληνικές ομάδες προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του στο LEN Trophy, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της LEN στο Λουξεμβούργο.
Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τη Βουλιαγμένη, τον ΠΑΟΚ και τον ΝΟ Πατρών.
Οι αγώνες της Β’ προκριματικής φάσης θα πραγματοποιηθούν στις 22-24 Οκτωβρίου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!