Ισονομία στις μετακινήσεις οπαδών ζητά ο Μαρινάκης από Μπιτσαξή
Επιστολή μέσω της οποίας ζητά ισονομία στις μετακινήσεις οπαδών απέστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον γ.γ. Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή με αφορμή την απαγόρευση της παρουσίας οπαδών του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Στα αγωνιστικά, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Μοϊσές Ουρτάδο, που παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Θρακιώτες.
Επιστολή μέσω της οποίας ζητά ισονομία στις μετακινήσεις οπαδών απέστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον γ.γ. Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή με αφορμή την απαγόρευση της παρουσίας οπαδών του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.
«Πρέπει να υπάρχει ισονομία» αναφέρει χαρακτηριστικά – μεταξύ άλλων – ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επιστολή του προς τον Πάνο Μπιτσαξή. Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ζήτησε από τον Γ.Γ. Αθλητισμού να μην υπάρξει περιορισμός στη διάθεση των εισιτηρίων σε μη οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως και στις Σέρρες που βρέθηκαν, δε συνέβη το παραμικρό.
Συμπληρώνει μάλιστα, πως τα όποια επεισόδια αφορούσαν ένα μεμονωμένο περιστατικό στο κέντρο της πόλης, αρκετές ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
Στην επιστολή υπάρχει και σχετική παράθεση της παρουσίας των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Παγκρήτιο, στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη, παρά την αντίστοιχη απαγόρευση από την πλευρά της Πολιτείας.
Πάλι ατομικό πρόγραμμα για Ουρτάδο
Στα αγωνιστικά, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Μοϊσές Ουρτάδο. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά από το διήμερο ρεπό που τους χορήγησε ο ισπανός με τον Ουρτάδο να προπονείται και πάλι συντηρητικά. Κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο ματς, παραμένει αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.
www.sport.gr
- Αναβάθμιση σχολικών μονάδων στο Δήμο Πειραιά
- Τα γεωγραφικά κριτήρια, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο διαχωρισμός – Έτσι θα είναι το νέο format της Euroleague:
- Η συγκράτηση του πληθυσμού στο επίκεντρο της επίσκεψης του γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δ. Μακεδονίας
- Μία μικρή αλλαγή στο πρωινό ξύπνημα που κάνει τεράστια διαφορά στην ποιότητα του ύπνου μας
- Μητσοτάκης σε Τασούλα: Έρχεται πλαφόν στο περιθώριο κέρδους σε καύσιμα και προϊόντα σε σούπερ μάρκετ για ένα τρίμηνο
- Οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης έφτιαχνε σάντουιτς την ώρα του αγώνα με την Τότεναμ (vid)
