
Προκήρυξη του βραβείου Τζίνα Μπαχάουερ για νέους βιολονίστες στο ΜΜΑ
Το ισπανικό σωματείο «Κόσμος εν Αρμονία», με πρόεδρο την πριγκίπισσα Ειρήνη, προκηρύσσει διαγωνισμό για την απονομή του νέου «Βραβείου Τζίνα Μπαχάουερ» στο βιολί. Ο φετινός διαγωνισμός είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Χρήστου Λαμπράκη, στον οποίο ανήκει η ιδέα για τη θέσπιση των βραβείων.
Το ισπανικό σωματείο «Κόσμος εν Αρμονία», με πρόεδρο την πριγκίπισσα Ειρήνη, προκηρύσσει διαγωνισμό για την απονομή του νέου «Βραβείου Τζίνα Μπαχάουερ» στο βιολί.
Ο φετινός διαγωνισμός είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Χρήστου Λαμπράκη, στον οποίο ανήκει η ιδέα για τη θέσπιση των βραβείων, και απευθύνεται σε νέους βιολονίστες ηλικίας 18 έως 27 ετών, που βρίσκονται στο μεταβατικό στάδιο τελειοποίησης των σπουδών τους και έναρξης της σταδιοδρομίας τους.
Πρόεδρος της Επιτροπής του Διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2011 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα είναι ο κορυφαίος σολίστ Λεωνίδας Καβάκος.
Την οργανωτική και επικοινωνιακή στήριξη του διαγωνισμού προσφέρει ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες (τηλ. 210 7282713, Mέγαρο Μουσικής Αθηνών).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν – ΗΠΑ: 7η συναπτή νύχτα ανταλλαγής πληγμάτων – «Η λογική της κλιμάκωσης ξεφεύγει ολοένα περισσότερο»
- Κυπριακό: Ο Ερχιουρμαν χαιρετίζει την επίσκεψη Γκουτέρες και κάνει λόγο για «ουσιαστικές συζητήσεις»
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς τον Καναδά για την μόλυνση του αέρα λόγω των πυρκαγιών
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας





