
Προκήρυξη του βραβείου Τζίνα Μπαχάουερ για νέους βιολονίστες στο ΜΜΑ
Το ισπανικό σωματείο «Κόσμος εν Αρμονία», με πρόεδρο την πριγκίπισσα Ειρήνη, προκηρύσσει διαγωνισμό για την απονομή του νέου «Βραβείου Τζίνα Μπαχάουερ» στο βιολί. Ο φετινός διαγωνισμός είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Χρήστου Λαμπράκη, στον οποίο ανήκει η ιδέα για τη θέσπιση των βραβείων.
Το ισπανικό σωματείο «Κόσμος εν Αρμονία», με πρόεδρο την πριγκίπισσα Ειρήνη, προκηρύσσει διαγωνισμό για την απονομή του νέου «Βραβείου Τζίνα Μπαχάουερ» στο βιολί.
Ο φετινός διαγωνισμός είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Χρήστου Λαμπράκη, στον οποίο ανήκει η ιδέα για τη θέσπιση των βραβείων, και απευθύνεται σε νέους βιολονίστες ηλικίας 18 έως 27 ετών, που βρίσκονται στο μεταβατικό στάδιο τελειοποίησης των σπουδών τους και έναρξης της σταδιοδρομίας τους.
Πρόεδρος της Επιτροπής του Διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2011 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα είναι ο κορυφαίος σολίστ Λεωνίδας Καβάκος.
Την οργανωτική και επικοινωνιακή στήριξη του διαγωνισμού προσφέρει ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες (τηλ. 210 7282713, Mέγαρο Μουσικής Αθηνών).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»




