Οι εξεταστικές δεν είναι γαϊτανάκι, αλλά νέμεση για τα πεπραγμένα, τονίζει ο Τ.Χυτήρης
Οι εξεταστικές επιτροπές δεν είναι γαϊτανάκι, αλλά νέμεση για τα πεπραγμένα που δεν πρέπει να επαναληφθούν, τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης, σε συνέντευξή του στα «Νέα», κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, για στείρα άρνηση και λεονταρισμούς.
Οι εξεταστικές επιτροπές δεν είναι γαϊτανάκι, αλλά νέμεση για τα πεπραγμένα που δεν πρέπει να επαναληφθούν, τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης, σε συνέντευξή του στα «Νέα», κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, για στείρα άρνηση και λεονταρισμούς.
Ο κ.Χυτήρης υπογραμμίζει ότι το Μνημόνιο είναι απαραίτητο για να βγει η χώρα από την κρίση και στρέφει τα βέλη του κατά της ΝΔ, κατηγορώντας την ότι «βρίσκεται σε σύγχυση και επενδύει στον λαϊκισμό».
«Το Μνηµόνιο ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωτηρία της χώρας. Ο κ. Σαµαράς το γνωρίζει πολύ καλά και δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Οι λεονταρισµοί και η στείρα άρνηση οδηγούν τη χώρα πάλι στον φαύλο κύκλο του παρελθόντος. Θα περίµενε κανείς γενναιότητα από τη ΝΔ, να παραδεχτεί τα λάθη της και εµπράκτως να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται από τους πολίτες για την ανόρθωση της χώρας. Όλα τα άλλα δεν οδηγούν πουθενά», αναφέρει.
Αναφερόμενος στις εξεταστικές επιτροπές τονίζει ότι «οι εξεταστικές γίνονται για να μην υπάρχει λόγος να ξαναγίνουν. Δεν είναι γαϊτανάκι. Είναι νέμεσις για τα πεπραγμένα που δεν πρέπει να επαναληφθούν».
Ο ίδιος τονίζει ότι η οικονομική ανάπτυξη θα έρθει και θα είναι ραγδαία, ωστόσο πρώτα «πρέπει να υποστυλώσεις το σπίτι σου για να μην γκρεμιστεί και εκφράζει την πεποίθησή του ότι αυτό θα επιτευχθεί μόνο όταν όλοι πειστούν ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με σθένος και συναίνεση την ύφεση.
Αναφερόμενος στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, ο κ.Χυτήρης διαβεβαίωσε ότι μέχρι το 2012 θα διευθετηθεί το θέμα με την αδειοδότηση των καναλιών, τονίζοντας ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα ολοκληρωθεί και η ψηφιακή μετάδοση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εντυπωσιακός ο Λεβαδειακός, προηγήθηκε του Παναιτωλικού στο ημίχρονο με 3-0 (vids)
- Λόρα: Στην πρώτη ημέρα της εξαφάνισης αναζητά τη λύση του μυστηρίου η ΕΛ.ΑΣ. – Για εξηγήσεις κλήθηκαν οι γονείς
- Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο – Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας ήταν 93 ετών
- Live Streaming: Ελλάδα – Ιταλία
- Live: Συζητώντας την κυβερνητική πρόταση του ΠΑΣΟΚ – Μηχανισμός ανάπτυξης της οικονομίας τα λιμάνια
- Τραμπ: «Η Ευρώπη να ασχοληθεί με την Ουκρανία – Όχι τη Γροιλανδία» – Δεν αποκλείει στρατιωτική δράση

