Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τέλος» από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

«Τέλος» από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Την παραίτησή του έθεσε στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως αποκάλυψε μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-1. Τελεσίδικη χαρακτήρισε την αποχώρηση του Σερβοέλληνα τεχνικού από τον πάγκο της ΑΕΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης. Ο Χριστόφορος (Μπλένταρ) Κόλα αναλαμβάνει τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή. Το όνομα του Λάζλο Μπόλονι είναι το πρώτο που ακούστηκε για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ στους υποψηφίους περιλαμβάνεται και ο Νίκος Κωστένογλου. Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ Δημητριάδη - Μπέου, μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ, με τους δύο άνδρες να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες στα αποδυτήρια.

Την παραίτησή του έθεσε στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως αποκάλυψε μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-1.

«Για το ματς δεν θα μιλήσω. Ενημέρωσα τον κ. Αδαμίδη και τους παίκτες ότι παραιτούμαι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα πούμε περισσότερα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου για τη νίκη του» τόνισε ο 62χρονος προπονητής κι αποχώρησε από την αίθουσα χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις.

Τελεσίδικη χαρακτήρισε την αποχώρηση του Σερβοέλληνα τεχνικού από τον πάγκο της ΑΕΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση του επόμενου τεχνικού της «Ένωσης».

Παράλληλα, ο Αδαμίδης υπογράμμισε πως δεν του χρεώνει στον Μπάγεβιτς την απόλυτη ευθύνη για την κακή εικόνα της ΑΕΚ.

ως τώρα. Η εξέλιξη αυτή έμοιαζε φυσικό επακόλουθο μετά τη νέα αποτυχία της ΑΕΚ, που έχει ως αποτέλεσμα να μείνει πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή, από την τέταρτη κιόλας αγωνιστική κι ενώ δεν έχει δώσει ακόμα κάποιο ντέρμπι!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας αλλά και οι παίκτες δέχτηκαν βροχή αντικειμένων και καρεκλών από τους εξαγριωμένους οπαδούς της «Ένωσης». Οι περισσότεροι έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια, εκτός από τον Μπάγεβιτς, ο οποίος μάλιστα απώθησε και τους security που θέλησαν να τον προστατέψουν.

Υπηρεσιακός ο Κόλα, στο βάθος Μπόλονι και Κωστένογλου

Ο Χριστόφορος (Μπλένταρ) Κόλα αναλαμβάνει τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή και θα είναι αυτός που μαζί με τον Γκρέταρσον θα καθοδηγήσει την «Ένωση» στο ματς με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για το Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να βρουν άμεσα τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και το πρώτο όνομα που ακούστηκε μετά την παραίτηση του Μπάγεβιτς είναι αυτό του Λάζλο Μπόλονι, που αποχώρησε στα μισά της περυσινής σεζόν από τη Σταντάρ Λιέγης.

Στα υπόψη των ανθρώπων της «Ένωσης» πάντως υπάρχει και η προοπτική συνεργασίας με τον Νίκο Κωστένογλου.

Επεισόδιο Δημητριάδη – Μπέου

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ Δημητριάδη – Μπέου, μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ, με τους δύο άνδρες να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες στα αποδυτήρια.

Λίγο έλειψε να πιαστούν και στα χέρια, με τους πιο ψύχραιμους να επεμβαίνουν και να γλιτώνουν τα χειρότερα.

Ο Δημητριάδης ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά το τέλος της αναμέτρησης και έπαιρνε κάθε κουβέντα του Μπέου ως πρόκληση, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου απαντά, φτάνοντας την κατάσταση στα άκρα. Τελικά το κλίμα εκτονώθηκε με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων και την αποχώρηση του Δημητριάδη από το χώρο.

Σκόκο: «Αισθανόμαστε περίεργα»

Την ίδια ώρα, ο Νάτσο Σκόκο δήλωσε πως κανείς στην ομάδα δεν αισθάνεται καλά γι’ αυτήν την εξέλιξη.

«Δεν είναι ευχάριστη η θέση μας. Αισθανόμαστε άσχημα που χάσαμε, παραιτήθηκε και ο προπονητής μας. Εμείς όπως και να έχει την Πέμπτη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα μιλήσουμε περισσότερο αύριο για την παραίτηση του προπονητή. Δεν είναι εύκολο να μιλήσουμε τώρα».

Τζιμπούρ: «Φταίμε όλοι»

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ από την πλευρά του, τόνισε πως φταίνε όλοι στην ομάδα για την ήττα.

«Αυτό που κάνουμε κάθε φορά είναι να επιτρέπουμε στον αντίπαλο να σκοράρει στην αρχή και μετά τρέχουμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Εμείς οι επιθετικοί κάνουμε συνέχεια κίνηση αλλά δεν παίρνουμε τις πάσες. Σπαταλάμε αναίτια ενέργεια. Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον, χάσαμε όλοι μαζί σαν ομάδα».

Τσιώλης: «Εύχομαι στην ΑΕΚ να βγει από την κρίση»

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στάθηκε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο. ήταν καταπληκτικός. Αυτόν τον κόσμο θέλουμε και να εκφράζει την ομάδα μας. Με τη σειρά της η ομάδα θα αποδίδει όπως πρέπει. Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό Βόλου. Πρεσάραμε ψηλά να μη ανέβει η ΑΕΚ μπροστά. Και στην επίθεση είχαμε στόχο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να πετύχουμε ένα γκολ. Το καταφέραμε και αν ήμασταν καλύτερη στην τελική πάσα, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ξανά. Στην επανάληψη η κατοχή άνηκε στην ΑΕΚ.

» Γι’ αυτό μπήκε ο Μπρέσκα που παίζει δυνατά στις αντεπιθέσεις. Η ΑΕΚ πέτυχε ένα γκολ με τον Λυμπερόπουλο, έκανε το 1-1 και δυσκόλεψαν τα πράγματα για μας. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο από το 1-1 είδαμε καλύτερα το γήπεδο. Μέχρι το τέλος πιστέψαμε στη νίκη. Εύχομαι η ΑΕΚ να ξεπεράσει τη δύσκολη φάση που περνάει. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Από την πλευρά μας πρέπει να συγκεντρωθούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια που έρχονται. Συγχαρητήρια πάλι στους φιλάθλους μας. Είναι συγκλονιστικοί!»

Για τον τραυματισμό του Εδουάρδο Μάρτιν, είπε:

«Ο Μάρτιν είχε ένα πρόβλημα. Προσπάθησαμε να το ξεπεράσουμε, αλλά το ρισκάραμε. Μας βοηθάει ότι μετά τον Ολυμπιακό έχουμε διακοπή και μετά θα είναι έτοιμος. Για το πρώτο σκέλος της ερώτησής σας θα πρέπει να δούμε ρεαλιστικά το θέμα. Δεν μπορούμε να οριοθετήσουμε τους στόχους μας. Ρεαλιστικά μπορεί να μας αδικεί η θέση μας, με βάση το παιχνίδι που έχουμε παίξει. Πλέον στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο η τακτική και το σύστημα είναι κυρίαρχη. Βλέπουμε ότι πολλές ομάδες μπορούν να αντιμετωπίσουν τις άλλες. Ο Ολυμπιακός Βόλους δεν παίρνει αποτελέσματα μόνο, αλλά παίζει και καλό ποδόσφαιρο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024