Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Ουρτάδο, εκτός ο Νέμεθ
O Μοϊσές Ουρτάδο έβγαλε κανονικά το Σάββατο το πρωί το πρόγραμμα της προπόνησης και συμπεριλήφθηκε από τον Βαλβέρδε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
O Μοϊσές Ουρτάδο έβγαλε κανονικά το Σάββατο το πρωί το πρόγραμμα της προπόνησης και συμπεριλήφθηκε από τον Βαλβέρδε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
Ο ισπανός μέσος δεν αναμένεται πάντως να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα εξαιτίας των ενοχλήσεων στην αριστερή φτέρνα. Ο βάσκος τεχνικός άφησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής τον Νέμεθ, αλλά και το Ζαϊρί, τον οποίο δείχνει ότι δεν υπολογίζει.
Αναλυτικά η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανσεραϊκό: Αντώνης Νικοπολίδης, Ούρκο Πάρντο, Βασίλης Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φρανσουά Μοδέστο, Χοσέ Χολέμπας, Όλοφ Μέλμπεργκ, Μοϊσές Ουρτάδο, Ντουντού Σεαρένσε, Αριέλ Ιμπαγάσα, Κέβιν Μιραλάς, Ντένις Ρόμενταλ, Άλμπερτ Ριέρα, Νταβίδ Φουστέρ, Μάρκο Πάντελιτς, Γιάννης Φετφατζίδης, Κώστας Μήτρογλου και Γιάννης Παπαδόπουλος.
Εκτός έμειναν οι Μπαλάς Μέγερι, Γκαλίτσιος, Κρίστιαν Νέμεθ, Ζαούαντ Ζαϊρί, Νίκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Ποτουρίδης.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ιστορικό θα είναι το ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ 2026, αφού για πρώτη φορά θα διαρκέσει μισή ώρα για το προγραμματισμένο show με τη συμμετοχή της Σακίρα, της Μαντόνα και των BTS.