Συλλήψεις 55 ατόμων στα Εξάρχεια για εμπορία ναρκωτικών
Συνολικά 55 άτομα, εκ των οποίων τέσσερις γυναίκες, συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής για εμπορία ναρκωτικών μετά από μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποίησε η Ασφάλεια στον πεζόδρομο της οδού Τοσίτσα στα Εξάρχεια και σε οικίες. Οι συλληφθέντες, σχεδόν όλοι αφρικανικής καταγωγής, θα οδηγηθούν σήμερα, Τρίτη, στον εισαγγελέα.
Συνολικά 55 άτομα εκ των οποίων τέσσερις γυναίκες, συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής για εμπορία ναρκωτικών μετά από μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποίησε η Ασφάλεια στον πεζόδρομο της οδού Τοσίτσα στα Εξάρχεια και σε οικίες.
Οι συλληφθέντες είναι σχεδόν όλοι αφρικανικής καταγωγής και θα οδηγηθούν σήμερα, Τρίτη, στον εισαγγελέα.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν πολλές συσκευασίες με ηρωίνη, κοκαΐνη, χασίς και άλλα ναρκωτικά.
Ακόμη, στις οικίες των συλληφθέντων εντοπίστηκαν ρολόγια, κινητά και γυαλιά ηλίου, που σύμφωνα με τις πληροφορίες λάμβαναν ως αντάλλαγμα από χρήστες ναρκωτικών που δεν είχαν χρήματα για να εξασφαλίσουν τη δόση τους.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, της Ασφάλειας Εξαρχείων, Αγ.Παντελεήμονα, Κολωνού και Καλλιθέας, καθώς και τέσσερα κλιμάκια της ομάδας πρόληψης καταστολής της εγκληματικότητας.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων