Συνελήφθη ο «Ελ Γκράντε», κορυφαίο στέλεχος καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό
Συνελήφθη ένα από τα πλέον καταζητούμενα στελέχη του καρτέλ λαθρεμπορίου ναρκωτικών στο Μεξικό, ο Σέρχιο Βιγιαρεάλ, γνωστός ως «Ελ Γκράντε». Ο «Ελ Γκράντε» ήταν μέλος του καρτέλ Μπελτράν Λέιβα.
Συνελήφθη ένα από τα πλέον καταζητούμενα στελέχη του καρτέλ λαθρεμπορίου ναρκωτικών στο Μεξικό, ο Σέρχιο Βιγιαρεάλ, γνωστός ως «Ελ Γκράντε». Ο «Ελ Γκράντε» ήταν μέλος του καρτέλ Μπελτράν Λέιβα.
«Ο Σέρχιο Βιγιαρεάλ «Ελ Γκράντε» συνελήφθη μαζί με δύο ακόμη άτομα. Συνελήφθησαν στην πόλη Πουέμπλα (στο κεντρικό Μεξικό) σε μια επιχείρηση που έγινε χωρίς τη χρήση βίας» διευκρίνισε πηγή των Μεξικάνων πεζοναυτών, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί.
Ο Βιγιαρεάλ και ο Έκτορ Μπελτράν Λέιβα ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο έναν πόλεμο των συμμοριών, στον οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι για τον έλεγχο του καρτέλ λαθρεμπορίου ναρκωτικών των αδελφών Μπελτράν Λέιβα.
Ο δεδηλωμένος εχθρός τους, ο γνωστός λαθρέμπορος ναρκωτικών Έντγκαρ Βάλντες, γνωστός ως «Λα Μπάρμπι», συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις στις 30 Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
- Μετρό: Προσοχή έρχονται αλλαγές – Ποιες ώρες και μέρες κλείνουν νωρίτερα οι σταθμοί
- Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ 78-90: Με εξαιρετικoύς Μέλβιν και Μουρ ο δικέφαλος (vids)
- Το σκάνδαλο Έπσταΐν και οι σκιές πάνω από την ευρωπαϊκή ελίτ