Συνελήφθη ο «Ελ Γκράντε», κορυφαίο στέλεχος καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό
Συνελήφθη ένα από τα πλέον καταζητούμενα στελέχη του καρτέλ λαθρεμπορίου ναρκωτικών στο Μεξικό, ο Σέρχιο Βιγιαρεάλ, γνωστός ως «Ελ Γκράντε». Ο «Ελ Γκράντε» ήταν μέλος του καρτέλ Μπελτράν Λέιβα.
Συνελήφθη ένα από τα πλέον καταζητούμενα στελέχη του καρτέλ λαθρεμπορίου ναρκωτικών στο Μεξικό, ο Σέρχιο Βιγιαρεάλ, γνωστός ως «Ελ Γκράντε». Ο «Ελ Γκράντε» ήταν μέλος του καρτέλ Μπελτράν Λέιβα.
«Ο Σέρχιο Βιγιαρεάλ «Ελ Γκράντε» συνελήφθη μαζί με δύο ακόμη άτομα. Συνελήφθησαν στην πόλη Πουέμπλα (στο κεντρικό Μεξικό) σε μια επιχείρηση που έγινε χωρίς τη χρήση βίας» διευκρίνισε πηγή των Μεξικάνων πεζοναυτών, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί.
Ο Βιγιαρεάλ και ο Έκτορ Μπελτράν Λέιβα ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο έναν πόλεμο των συμμοριών, στον οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι για τον έλεγχο του καρτέλ λαθρεμπορίου ναρκωτικών των αδελφών Μπελτράν Λέιβα.
Ο δεδηλωμένος εχθρός τους, ο γνωστός λαθρέμπορος ναρκωτικών Έντγκαρ Βάλντες, γνωστός ως «Λα Μπάρμπι», συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις στις 30 Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του όταν πήγε να του γκρεμίσει το σπίτι με εκσκαφέα – Αθωώθηκε από το δικαστήριο
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Βαλένθια
- Ανασχηματισμός στην Κύπρο με μήνυμα (;) για τον GSI
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός

