Πολύ κοντά σε συμφωνία εξαγοράς της Elbisco βρίσκεται η Chipita
Πολύ κοντά σε συμφωνία για την εξαγορά της Elbisco φέρεται να βρίσκεται η Chipita, καθώς οι σχετικές συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.
Πολύ κοντά σε συμφωνία για την εξαγορά της Elbisco φέρεται να βρίσκεται η Chipita, καθώς οι σχετικές συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.
Οι σχετικές συζητήσεις των δύο πλευρών (του κ. Κ.Φιλίππου με τον κ. Σπ.Θεωδορόπουλο καi τον όμιλο Olayan) λέγεται ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο.
Σε ανακοίνωση της, στο Χρηματιστήριο, η Elbisco ανέφερε ότι «οι εξελίξεις στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον δημιουργούν τις συνθήκες για διερεύνηση στρατηγικών συνεργασιών» και ότι «είναι ανοικτή και διερευνά την ύπαρξη τέτοιων ευκαιριών».
Η Elbisco Συμμετοχών δραστηριοποιείται μέσω διαφόρων εταιρειών στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων με βάση τα δημητριακά.
Η Elbisco συνδέει το όνομά της με μάρκες όπως οι Elite, Αλλατίνη, Κρις Κρις, Βοσινάκη και Forma. Η παραγωγική δύναμη της Elbisco βασίζεται στα δύο εργοστάσιά της, σε Χαλκίδα και Πικέρμι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίκος Μακρόπουλος: Με πνευμονία στο νοσοκομείο – πότε επιστρέφει στις πίστες
- Ρωσία – Ζαχάροβα: Επιθετική πρόκληση από πλευράς των ΗΠΑ το περιστατικό με ταχύπλοο κοντά στην Κούβα
- Τι είπε ο Φρανσίσκο για το μέλλον του: «Υπάρχουν πολλές προτάσεις…»
- Υπάτιος Πατμάνογλου: Το μήνυμά του για τα 9 χρόνια από το τροχαίο με την Porsche
- Ιράν: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη… οι συνομιλίες στη Γενεύη – Επιπλέον όροι, κυρώσεις και απειλές από τις ΗΠΑ
- Ευρωβουλευτές ζητούν από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ευρωπαϊκό ταμείο για την πρόσβαση στις αμβλώσεις
