Φθινοπωρινός διαγωνισμός από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
Μαμά, φτάνει πια η παπαγαλία! Πώς θα βοηθήσουμε τα παιδιά μας να διαβάζουν αποτελεσματικά; του Δημήτρη Σφακιανάκη
Για γονείς με παιδιά στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο ή στο Λύκειο, που θέλουν να έχουν μια πιο εποπτική εικόνα για το διάβασμα και τη μαθησιακή πορεία των παιδιών τους και να τα βοηθήσουν να απεγκλωβιστούν από τη στείρα παπαγαλία.
Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν! του Νίκου Σιδέρη
Για γονείς και εκπαιδευτικούς που αναζητούν απλές απαντήσεις σε πολύπλοκες απορίες.
Τα αδέσποτα – Η Μίνα της Σοφίας Ζαραμπούκα
Για παιδιά από 6 ετών. Μια πρωτότυπη και ευρηματική προσέγγιση στην κοινωνική και πολιτική αγωγή, τη σύγχρονη Ιστορία, αλλά και τη ζωοφιλία, από την πένα της συγγραφέα και εικονογράφου Σοφίας Ζαραμπούκα, που επέλεξε την τεχνική των κόμικς και το χιούμορ για να μιλήσει στα παιδιά για τα σοβαρά αυτά ζητήματα.
Επισκεφθείτε το www.metaixmio.gr, συμπληρώστε τη φόρμα του διαγωνισμού και στείλτε τη έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2010.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στην κλήρωση, πρέπει να επιλέξετε μόνο ένα από τα τρία βιβλία και να συμμετάσχετε μόνο μία φορά.
Οι 300 νικητές θα αναδειχτούν με κλήρωση και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν την 1η Οκτωβρίου 2010 στον δικτυακό τόπο των εκδόσεων Μεταίχμιο, www.metaixmio.gr.
- Συρία: Πλήξαμε «πάνω από 70 στόχους» με «αεροσκάφη, ελικόπτερα και πυροβολικό», λένε οι ΗΠΑ
- Βολιβία: Διαδηλώσεις εναντίον της κατάργησης των επιδοτήσεων στα καύσιμα από τη νέα δεξιά κυβέρνηση
- Σουδάν: Ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός ζητά ο Ρούμπιο – «Αυτό που γίνεται εκεί πέρα είναι φρικτό»
- Συρία: Επιχείρηση «εκδίκησης» των ΗΠΑ κατά του ISIS – Στόχος η «εξάλειψη μαχητών και υποδομών»
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Γιατί επιστρέφει η τοξικότητα…
- Συρία: Σφοδρές επιθέσεις εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ κατά του ISIS – «Για πολύ βαριά αντίποινα», κάνει λόγο ο Τραμπ

