Έπεσε στα βαθιά και… βούλιαξε η εθνική πόλο, 13-5 από τη Σερβία
Με μία μεγάλη σε έκταση ήττα ξεκίνησε η εθνική πόλο των ανδρών τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που μετέχει στον Β' όμιλο, έχασε 13-5 από την πρωταθλήτρια κόσμου Σερβία, που θεωρείται το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.
Με μία μεγάλη σε έκταση ήττα ξεκίνησε η εθνική πόλο των ανδρών τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που μετέχει στον Β’ όμιλο, έχασε 13-5 από την πρωταθλήτρια κόσμου Σερβία, που θεωρείται το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.