
Μίλησε η προσωπικότητα των παικτών
Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη πόσο μάλλον για την εθνική μας που η πρεμιέρα του Παγκοσμίου με την Κίνα είχε ιδιαιτερότητες, με την απουσία δύο πολύ σημαντικών παικτών του Σχορτσιανίτη και του Φώτση.
Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη πόσο μάλλον για την εθνική μας που η πρεμιέρα του Παγκοσμίου με την Κίνα είχε ιδιαιτερότητες, με την απουσία δύο πολύ σημαντικών παικτών του Σχορτσιανίτη και του Φώτση.
Από πλευράς τακτικής ο αντίπαλος προπονητής επέλεξε μία άμυνα ζώνης για 40 λεπτά προκειμένου να ελέγξει τον ρυθμό και να αποτρέψει τους ελληνικούς αιφνιδιασμούς. Είχε φανεί άλλωστε και από τα φιλικά μας παιχνίδια ότι στηριζόμαστε στους αιφνιδιασμούς και χάρη σε αυτό το κομμάτι είχαμε πετύχει ορισμένες εντυπωσιακές νίκες με μεγάλες διαφορές.
Λόγω της απουσίας του Σχορτσιανίτη η Ελλάδα δυσκολεύεται στο πέντε εναντίον πέντε, δηλαδή στο σετ παιχνίδι, και ειδικά όταν πρέπει να παίξει απέναντι σε ζώνη 40 λεπτά, μη έχοντας αιφνιδιασμούς. Για αυτό συνάντησε δυσκολίες.
Ευτυχώς για την εθνική μας στα δύσκολα σημεία μέτρησε η προσωπικότητα των παικτών. Μπήκαν κάποια καλάθια από Ζήση, Σπανούλη και Καλάθη σε κρίσιμες στιγμές και μαζί με την συνολικά καλή ομαδική άμυνα εκείνη τη στιγμής, μας βοήθησαν στο να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.
Ξεχωρίζω τη σημαντική άμυνα που έπαιξε ο Καϊμακόγλου σε εκείνο το σημείο -διότι είναι ένα παιδί που έρχεται από τον πάγκο και χωρίς χρόνο συμμετοχής- έδωσε πολύτιμη βοήθεια στο αμυντικό κομμάτι.
Όπως και τον Μπουρούση, που παρά το γεγονός ότι προερχόταν από απουσία αρκετών ημερών βοήθησε αρκετά και φυσικά τον Τσαρτσαρή ο οποίος με την εμπειρία του έδωσε λύσεις σε πολλούς τομείς.
Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν αυτός που πέτυχε τα δύο από τα μόλις τρία ελληνικά καλάθια που μπήκαν μέσα από τη ρακέτα στο πρώτο ημίχρονο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκλογές στο Περού: Υποψήφιος της ριζοσπαστικής Αριστεράς ο πιθανότερος αντίπαλος της Δεξιάς στον δεύτερο γύρο
- Σταχτοδέλφινο στο Αιγαίο: Η σπάνια εμφάνιση μεταξύ Χίου και Ικαρίας
- Φαραντούρης: Το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος σοβαρός πόλος για τη συσπείρωση των δημοκρατικών δυνάμεων
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Δράση με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ρεάλ – Χάποελ
- Πρωτομαγιά: Ο διπλός συμβολισμός της – Από τη γιορτή της φύσης στους εργατικούς αγώνες
- Πώς θα γλιτώσετε τους πλειστηριασμούς – Τα σημεία κλειδιά
- Η Μέριλ Στριπ, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κι ένα «μυστικό»
- Ινφαντίνο: «Το Ιράν θα παίξει στο Μουντιάλ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442