Εθνικό συμφέρον η παραχώρηση του «Καραϊσκάκη» στην ΑΕΚ, λέει ο Μαρινάκης
Το εθνικό συμφέρον είχε προτεραιότητα ο Ολυμπιακός και εξ αυτού ορμώμενος παραχώρησε στην ΑΕΚ το γήπεδο «Καραϊσκάκη» προκειμένου να διεξαχθεί σε αυτό ο επαναληπτικός με τη Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι-οφ του Europa League. Αυτό τόνισε ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.
Το εθνικό συμφέρον είχε προτεραιότητα ο Ολυμπιακός και εξ αυτού ορμώμενος παραχώρησε στην ΑΕΚ το γήπεδο «Καραϊσκάκη» προκειμένου να διεξαχθεί σε αυτό ο επαναληπτικός με τη Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι-οφ του Europa League. Αυτό τόνισε ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.
Το λόγο που συναίνεσε στην παραχώρηση του γηπέδου “Γ. Καραϊσκάκης” στην ΑΕΚ, προκειμένου να διεξαχθεί εκεί ο αγώνας ρεβάνς της Ένωσης με τη Νταντί Γιουνάιτεντ, γνωστοποίησε με δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.
«Η απόφασή μας για την παραχώρηση του σταδίου ‘Γ. Καραϊσκάκης’, προκειμένου να αγωνιστεί η ΑΕΚ στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ, βασίστηκε στην βαθιά πεποίθησή μας ότι πάνω από κάθε διαφωνία ή αντιπαράθεση πρέπει να μπαίνει το εθνικό συμφέρον.
» Επειδή λοιπόν οι σκέψεις και τα λόγια πρέπει κάποια στιγμή να γίνονται πράξεις, θεώρησα αυτονόητη την παραχώρηση του γηπέδου μας, όταν αυτή μου ζητήθηκε και φυσικά περιμένω από όλους να συμβάλλουν στην ομαλή τέλεση του αγώνα, έτσι ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο και η χώρα μας να μειώσει τη ζημία που υπέστη το τελευταίο διήμερο με διάφορες απαράδεκτες ενέργειες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και δηλώσεις.
» Ο Ολυμπιακός λειτούργησε και θα λειτουργεί έχοντας πάντα ως πρώτη του προτεραιότητα το Εθνικό συμφέρον» τόνισε ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442