Χαρούμενος και για χάρη του Βαλβέρδε ήρθε ο Φούστερ
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Νταβίντ Φούστερ. Ο 28χρονος Iσπανός αφίχθη λίγο μετά τις 16:30 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και δήλωσε πως αυτός που τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι αισιόδοξος πως θα νιώθω άνετα. Πιστεύω πως η επιλογή μου να έρθω στον Ολυμπιακό ήταν η καλύτερη» είπε χαρακτηριστικά.
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Νταβίντ Φούστερ. Ο 28χρονος Iσπανός αφίχθη λίγο μετά τις 16:30 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και δήλωσε πως αυτός που τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι αισιόδοξος πως θα νιώθω άνετα. Πιστεύω πως η επιλογή μου να έρθω στον Ολυμπιακό ήταν η καλύτερη» είπε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.
Και πρόσθεσε:
«Ήρθα στον πιο μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο γνωστή ελληνική ομάδα στην Ισπανία. Θα είμαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια και ελπίζω πως του χρόνου θα αγωνιζόμαστε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».
Όσο για τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να αγωνιστεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού:
«Ο πιο σημαντικός λόγος είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Έχω μιλήσει με τον προπονητή και με έχει ενημερώσει για τα δεδομένα της ομάδας».
Για την θέση που αγωνίζεται τόνισε:
«Μπορώ να παίξω και ως μεσοεπιθετικός, αλλά και στην κορυφή. Αυτό όμως είναι απόφαση του προπονητή».
Ο Φούστερ θα περάσει από τις απαραιτήτες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.