
Κατά μία ώρα αργότερα μετατέθηκε η πρεμιέρα του Σαββάτου
Μια ώρα αργότερα από ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο θα ξεκινήσουν τα σαββατιάτικα παιχνίδια για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα.
Μια ώρα αργότερα από ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο θα ξεκινήσουν τα σαββατιάτικα παιχνίδια για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα.
Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή -και κατόπιν συνεννοήσεως με τη Nova- οι ώρες έναρξης των αναμετρήσεων Λάρισα-Ατρόμητος, Πανιώνιος-Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής-Ολυμπιακός τροποποιούνται, σε αντιστοιχία με εκείνες της Κυριακής 29 Αυγούστου.
Έτσι, τα παιχνίδια σε «Αλκαζάρ» και Ν. Σμύρνη μετατίθενται από τις 17:15 για τις 18:15, ενώ εκείνο του «Καυταντζογλείου», από τις 19:30 για τις 20:30.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- OnlyFans: Τι θα κάνει μια φιλάνθρωπος μητέρα τεσσάρων με την «πορνομηχανή» των 7 δισ;
- «Η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων δεν είναι μια «γιορτή»»
- Δοκιμάζεται στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, ξεχωρίζει το Άρης – ΑΕΚ στη Stoiximan Basket League
- Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 59χρονης επιχειρηματία – Τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας
- Περιστέρι: Πυροβολισμοί σε γήπεδο – Αναζητείται ο δράστης
- Νέα δεδομένα για τον Πίτερς: «Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την πλευρά του…»

