Πολύνεκρη σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στο Ισραήλ
Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον οκτώ τραυματίστηκαν στο νότιο Ισραήλ μετά τη σύγκρουση μίνιμπας με τρένο ενώ το λεωφορείο προσπαθούσε να διασχίσει (αντικανονικά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις) μία διάβαση.
Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον οκτώ τραυματίστηκαν στο νότιο Ισραήλ μετά τη σύγκρουση μίνιμπας με τρένο ενώ το λεωφορείο προσπαθούσε να διασχίσει μία διάβαση.
Ανάμεσα στους νεκρούς, αναφέρουν οι Αρχές, είναι μία έγκυος και δύο παιδιά, όλοι επιβάτες του μίνιμπας. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Ασκελόν και τη Μπιρ Σέμπα.
Το δυστύχημα συνέβη κοντά στο Κιριάτ Γκατ, αργά το απόγευμα. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το λεωφορείο διέσχισε παράνομα τη σιδηροδρομική διάβαση.
Ο μηχανοδηγός προσπάθησε να φρενάρει, αναφέρουν ισραηλινά μέσα, αλλά το τρένο δεν κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων με ανείσπρακτα ενοίκια
- Βόλος: Αυξημένη ατμοσφαιρική ρύπανση στην πόλη – Οι τρεις βασικές πηγές που επιβαρύνουν την ποιότητα του αέρα
- LIVE: Πανσερραϊκός – Κηφισιά
- Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση με το γιο του Αχιλλέα και το χιουμοριστικό κουίζ
- Viohalco: Εμβληματική μορφή ο Νίκος Στασινόπουλος, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική βιομηχανία
- Μέτρα για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες σε Αθήνα και Πειραιά
