Πολύνεκρη σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στο Ισραήλ
Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον οκτώ τραυματίστηκαν στο νότιο Ισραήλ μετά τη σύγκρουση μίνιμπας με τρένο ενώ το λεωφορείο προσπαθούσε να διασχίσει (αντικανονικά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις) μία διάβαση.
Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον οκτώ τραυματίστηκαν στο νότιο Ισραήλ μετά τη σύγκρουση μίνιμπας με τρένο ενώ το λεωφορείο προσπαθούσε να διασχίσει μία διάβαση.
Ανάμεσα στους νεκρούς, αναφέρουν οι Αρχές, είναι μία έγκυος και δύο παιδιά, όλοι επιβάτες του μίνιμπας. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Ασκελόν και τη Μπιρ Σέμπα.
Το δυστύχημα συνέβη κοντά στο Κιριάτ Γκατ, αργά το απόγευμα. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το λεωφορείο διέσχισε παράνομα τη σιδηροδρομική διάβαση.
Ο μηχανοδηγός προσπάθησε να φρενάρει, αναφέρουν ισραηλινά μέσα, αλλά το τρένο δεν κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπενίτεθ: «Πρέπει να προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία τα παιχνίδια – Να μην κάνουμε ανόητα λάθη»
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»
- Νότια Αφρική: Ένοπλοι σκότωσαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί σε ξενώνα
- Ο Μάικλ Τζόρνταν σε νομική μάχη με τη NASCAR
- Άννα Βίσση: Η αποθεωτική πρεμιέρα για τα 10 χρόνια «Hotel Ερμού»
- Κακοκαιρία Byron: Ξεπέρασε τα 260 χιλιοστά το ύψος της βροχής στη Βλυχάδα Αττικής

