Στην κατεχόμενη Κύπρο αναμένεται η Ριάνα για τα εγκαίνια πολυτελούς ξενοδοχείου
Παρέλαση διασημοτήτων φαίνεται ότι επιχειρεί το κατοχικό καθεστώς στην Κύπρο προκειμένου να αναδείξει τις τουριστικές του μονάδες. Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αναβολή της επίσκεψης της Λατινοαμερικανίδας τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ, τώρα στα κατεχόμενα αναμένεται η γνωστή τραγουδίστρια Ριάνα.
Παρέλαση διασημοτήτων φαίνεται ότι επιχειρεί το κατοχικό καθεστώς στην Κύπρο προκειμένου να αναδείξει τις τουριστικές του μονάδες. Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αναβολή της επίσκεψης της Λατινοαμερικανίδας τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ, τώρα στα κατεχόμενα αναμένεται η γνωστή τραγουδίστρια Ριάνα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, η γνωστή τραγουδίστρια έκλεισε συμφωνία για να παραστεί στη θεμελίωση επτάστερου ξενοδοχείου με την ονομασία «Fashion Castle». Τη συμφωνία φαίνεται να έκλεισε ο ιδιοκτήτης του ισπανικού Fashion TV, Γιλμάζ Μπεκτάς, ο οποίος πρόκειται να ανεγείρει το ξενοδοχείο γκρεμίζοντας ένα παλαιότερο ξενοδοχειακό συγκρότημα που υπάρχει στην ίδια τοποθεσία.
Η κυπριακή έκδοσή της εφημερίδας Καθημερινή σημειώνει ότι η εν λόγω συμφωνία έκλεισε έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού του ενός εκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ. Η τραγουδίστρια φέρεται να έχει λάβει 250 χιλιάδες δολάρια ως προκαταβολή και το υπόλοιπό ποσό θα το εισπράξει μόλις φθάσει στα κατεχόμενα. Η Ριάνα θα βρεθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στην Κερύνεια για τέσσερις ώρες και θα τραγουδήσει δέκα τραγούδια.
Ο Γιλμάζ Μπεκτάς σε δηλώσεις του στους Τούρκους δημοσιογράφους επισήμανε ότι, λαμβάνοντας υπ’ όψη του το ενδεχόμενο της παρεμπόδισης της έλευσης της τραγουδίστριας στα κατεχόμενα, έκλεισε συμφωνία και με δεύτερη σταρ, η οποία θα την αναπληρώσει αν προκύψει ανάγκη.
Σύμφωνα με την τουρκική Vatan, εκτός από τον κ. Μπεκτάς, συνέταιροι του «Fashion Castle» είναι ο Silvano Bulgari και ο Micheal Adam (ιδιοκτήτης του Fashion TV). Ο κ. Μπεκτάς έχει συμφωνήσει με τον κ. Adam για συνεργασία στο «Fashion Tv» και την προώθηση της τουριστικής εκστρατείας των κατεχομένων μέσα από αυτό το κανάλι.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Milliyet, την ανέγερση του «Fashion Castle» έχει αναλάβει ιταλική κατασκευαστική εταιρία ενώ στη χρηματοδότησή του φέρεται να εμπλέκεται η γερμανικής Deutsche Bank.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καθηγητής Νομικής στην Οξφόρδη: «Ο Δημητριάδης είναι ύποπτος πολύ σοβαρών κακουργημάτων»
- Άργος: «Δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε τον 20χρονο» – Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους οι δύο αστυνομικοί
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ολοκληρώθηκε το 28ο Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης: Καμία δημοκρατία δεν είναι ασφαλής όταν η εξουσία δεν ελέγχεται
- Τροχαίο με την εμπλοκή λεωφορείου και δύο ΙΧ στον Πειραιά – Δύο τραυματίες
- Σοβαρό τροχαίο στη Μεσαρά: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος» (vid)
- Οι Βig Tech χρηματοδοτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εταιρείες τσιπ… κερδίζουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442