Συγχαρητήρια Κωνσταντόπουλου για την «πράσινη» νίκη επί της Ίντερ
Απόλυτα ικανοποιημένος, όπως είναι φυσικό, έμεινε και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού για μεγάλη νίκη τους επί της πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ και τους ζήτησε ανάλογη συνέχεια, διά μέσω του Φάνη Βουτσαρά. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το δεύτερο φιλικό επί αμερικανικού εδάφους, κόντρα στην Μίλαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (03:00) στο Ντιτρόιτ.
Απόλυτα ικανοποιημένος, όπως είναι φυσικό, έμεινε και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού για μεγάλη νίκη τους επί της πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ και τους ζήτησε ανάλογη συνέχεια, διά μέσω του Φάνη Βουτσαρά, ο οποίος μετέφερε τα λόγια του προέδρου στους «πράσινους».
Την επομένη της μεγάλης εμφάνισης του Παναθηναϊκού επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Φάνη Βουτσαρά, που βρίσκεται μαζί με την αποστολή στην Βόρειο Αμερική και του ζήτησε να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του.
«Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και την εμφάνιση τους. Διότι μπορεί ο αγώνας να μην ήταν επίσημος, αλλά μία νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης διαδίδεται σε όλο τον κόσμο και δίνει χαρά σε όλους τους οπαδούς της ομάδας. Εύχομαι ανάλογη συνέχεια» ήταν τα λόγια του Νίκου Κωνσταντόπουλου, προς τους ποδοσφαιριστες.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε από τον Φάνη Βουτσαρά να μεταφέρει στους παίκτες και τις τελευταίες θετικές εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό, που η υλοποίησή του αποτελεί το όνειρο όλης της «πράσινης» οικογένειας.
Παράλληλα, ικανοποιημένος έμεινε και ο Νίκος Νιόπλιας από το πρόσωπο που παρουσίασαν οι παίκτες του, ωστόσο, ο 45χρονος τεχνικός διατηρεί χαμηλούς τόνους, αφού προέχει η δουλειά και δεν θέλει να πάρουν αέρα τα μυαλά τους.
Ήδη οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το δεύτερο φιλικό επί αμερικανικού εδάφους, κόντρα στην Μίλαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (03:00) στο Ντιτρόιτ στο οποίο, πλέον θα… στρατοπεδεύσει η ομάδα.
Κόντρα στους «ροσονέρι» αναμένεται να χρησιμοποιηθούν, έστω και για λίγο οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Ζιλμπέρτο Σίλβα, που δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι και δεν έπαιξαν απέναντι στους «νερατζούρι».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».