Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την Γιαγκελόνια
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση για τον γ'
προκριματικό γύρο του Europa League την Πέμπτη με τη Γιαγκελόνια ο Άρης
(21.45, Conn-x TV). Με την τέλεση του προγράμματος ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ
γνωστοποίησε την αποστολή που θα «πετάξει» νωρίς το πρωί (8 π.μ.) της
Τετάρτης με πτήση τσάρτερ για τη Βαρσοβία και από εκεί θα μεταβεί
οδικώς για το Μπιάλιστοκ, βάση της Πολωνικής ομάδας. Τέλος ο Αλβανός πορτιέρο Φρασέρι.
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League την Πέμπτη με τη Γιαγκελόνια ο Άρης (21.45, Conn-x TV). Με την τέλεση του προγράμματος ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ γνωστοποίησε την αποστολή που θα «πετάξει» νωρίς το πρωί (8 π.μ.) της Τετάρτης με πτήση τσάρτερ για τη Βαρσοβία και από εκεί θα μεταβεί οδικώς για το Μπιάλιστοκ, βάση της Πολωνικής ομάδας.
Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Μεντί Ναφτί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα, Κάρλος Τόχα Βέγκα.
Οι «κίτρινοι» αναμένεται να επανακάμψουν σε ελληνικό έδαφος νωρίς το πρωί της Παρασκευής (σ.σ. θα αναχωρήσουν από την Πολωνία με το τέλος του αγώνα).
Τέλος ο Αλβανός πορτιέρο Φρασέρι
Στο μεταξύ, τέλος στη συνεργασία τους έβαλαν την Τρίτη Αρης και Στίβι Φρασέρι. Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρίσκονταν τέσσερις τερματοφύλακας και η διοίκηση αποφάσισε πως ο Αλβανός τερματοφύλακας πρέπει να αποχωρήσει.
Οι δύο πλευρές πάντως χώρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς το συμβόλαιο του Φρασέρι, που πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, λύθηκε κοινή συναινέσει. Μετά την αποχώρησή του, η τριάδα τερματοφυλάκων του Αρη θα αποτελείται από τους Σηφάκη, Βελλίδη και Χουάνμα.
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Στίβι Φρασέρι. H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442