Jeremy Burgess: «Στη Yamaha, με ή χωρίς τον V. Rossi»
Ο Αυστραλός, ο τεχνικός "εγκέφαλος" πίσω από όλη την καριέρα του Valentino Rossi στο MotoGP, επιθυμεί να παραμείνει στη Yamaha και να μην ακολουθήσει τον Ιταλό στη Ducati – λέγοντας ότι ο πρωταθλητής μπορεί να πετύχει και χωρίς εκείνον.
Ο αρχιμηχανικός με τον οποίο ο Valentino Rossi κέρδισε όλα τα πρωταθλήματά του στην κορυφαία κατηγορία του MotoGP, ο Αυστραλός Jeremy Burgess, δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στη Yamaha – ανεξάρτητα αν ο Ιταλός αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ducati το 2011.
«Αν ο Valentino διαλέξει κάτι άλλο δεν είναι σίγουρο ότι θα τον ακολουθήσω» δήλωσε ο J. Burgess, καθώς ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η συμφωνία του Valentino με τη Ducati θα ανακοινωθεί στο μέσον Αυγούστου 2010.
«Η προσπάθεια να κερδίζουμε με τη Yamaha είναι αυτό που επιθυμώ να κάνω τα χρόνια που έρχονται. Έχω εργαστεί τόσο πολύ για αυτή την ομάδα και θα είμαι χαρούμενος να μείνω εδώ», συνέχισε.
Πολλοί εικάζουν ότι χωρίς τον Jeremy Burgess, σε μια πρωτόγνωρη ομάδα, ο Valentino Rossi θα αποδυναμωθεί. Ωστόσο, στη Ducati βρίσκεται ο ευφυής Filipo Preziosi και επιπλέον αλλά ο Jeremy Burgess δεν έχει την ίδια άποψη: «Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε μια ομάδα, που ένας από μόνος του δεν είναι σημαντικός.
Μια ομάδα σαν τη δική μας δεν μπορεί να χτιστεί σε ένα χρόνο, έχουμε κάνει εξαιρετική ομαδική δουλειά. Έχουμε πολλούς σημαντικούς ανθρώπους εδώ. Αν ο Valentino αποφασίσει να φύγει για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα, δεν θα είναι τόσο σπουδαίο να χάσουμε έναν άνθρωπο.
Έχω εργαστεί με την ομάδα μου τόσα χρόνια, από την εποχή του Mick Doohan στη Honda. Αν ήταν να πεθάνω αύριο, θα συνέχιζαν να δουλεύουν φυσιολογικά. Είμαι ένα παλιό μνημείο ή κάτι τέτοιο».
auto.in.gr
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


