Εντυπωσιασμένος ο Νίλσεν, πέταξε για την Αυστραλία
O Mατ Νίλσεν υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και στη
συνέχεια αναχώρησε για την Αυστραλία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην
προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της χώρας για το Μουντομπάσκετ.
Προηγουμένως, όμως, έκανε δηλώσεις στο επίσημο site του Ολυμπιακού και
τόνισε πως μαζί με τους νέους του συμπαίκτες θα κάνει ό,τι είναι δυνατό
για να πετύχει η ομάδα του τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση.
O Mατ Νίλσεν υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αυστραλία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της χώρας για το Μουντομπάσκετ. Προηγουμένως, όμως, έκανε δηλώσεις στο επίσημο site του Ολυμπιακού και τόνισε πως μαζί με τους νέους του συμπαίκτες θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να πετύχει η ομάδα του τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση.
Αρχικά, ο Αυστραλός άσος μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό: «Είμαι εύκολος άνθρωπος, αλλά ο σύλλογος μου τα είχε ετοιμάσει όλα κι έγιναν ακόμα πιο εύκολα για μένα. Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από την οργάνωση που βρήκα. Όταν μια ομάδα λειτουργεί τόσο καλά είναι σίγουρο ότι θα έχει επιτυχίες».
Ο 32χρονος άσος τόνισε για την απόφασή του να φορέσει τα ερυθρόλευκα: «Ανυπομονούμε όλοι να έρθουμε στην Ελλάδα. Όταν έγινε η πρόταση του Ολυμπιακού δεν υπήρξε η παραμικρή αντίρρηση από την οικογένεια για το που θα ζήσουμε τα επόμενα δυο χρόνια κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα αθλητή προκειμένου να πάρει σωστές αποφάσεις».
Ο MVP του περσινού Φάιναλ Φορ του EuroCup κατέληξε λέγοντας: «Να ανταλλάξω κάθε προσωπική διάκριση με μια ομαδική. Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω δείξει ότι είμαι team player κι αυτό ήρθα να κάνω στον Ολυμπιακό. Να βοηθήσω την ομάδα, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Μακάρι στο τέλος να έχουν πάει όλα όπως τα έχουν σχεδιάσει οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις και όλοι μας να είμαστε ευτυχισμένοι».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.