Στον τελικό του Ευρωπαϊκού η εθνική Νέων, 71-56 την Κροατία
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Κροατία,
προκρίθηκε η εθνική ομάδα μπάσκετ νέων ανδρών καθώς στον ημιτελικό
επικράτησε 71-56 της «οικοδέσποινας». Αντίπαλός της θα είναι η Γαλλία, που στον άλλο ημιτελικό επικράτησε της
Ισπανίας με 86-83.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Κροατία, προκρίθηκε η εθνική ομάδα μπάσκετ νέων ανδρών καθώς στον ημιτελικό επικράτησε 71-56 της «οικοδέσποινας».
Αντίπαλός της θα είναι η Γαλλία, που στον άλλο ημιτελικό επικράτησε της Ισπανίας με 86-83.
Κορυφαίος για την ομάδα του Κώστα Μίσσα, που προκρίθηκε αήττητη στον τελικό, ήταν ο Παππάς με 23 πόντους, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν οι Μάντζαρης (12π.) και Παπανικολάου (14π). Οσον αφορά στους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο Ντελας με 13 πόντους.
Στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».